Tata - Imun la criza financiara

Tata - Imun la criza financiara
In vreme de criza se pare ca unora le merge chiar bine. Acei unii nu puteau atrage publicul la cumparaturi decat daca au preturi mici, asa ca ca Tata a dat lovitura! Compania a primit peste 200.000 de cereri cu doua luni inaintea primului val de livrari.
Distribuie pe Facebook

Nano, cel mai ieftin autotursim din lume, a primit 203.000 comenzi pana pe 25 aprilie, data limita pana la care doritorii au putut sa completeze un formular prin care si manifestau intentia de cumparare. Pretul unui asemenea autoturism este de aproximativ 100.000 de rupii adica 1.500 de euro.


Acum vine si vestea proasta: capacitatea de productie pentru primul an nu va depasi 100.000 de unitati, drept pentru care numele viitorilor proprietari va fi ales prin intermediul unei trageri la sorti. Castigatorii vor fi anuntati pana la inceputul lunii iulie, cand sunt programate primele livrari.


Alaturi de cererea scrisa, doritorii au depus in contul producatorului si o suma minima, care le va fi returnata, impreuna cu o dobnda, daca nu se vor regasi pe lista viitorilor proprietari.


Si cum treburile merg pe cat de bine posibil, oficialii Tata vor sa scoata o versiune superioara a Nano, care va satisface standardele de siguranta si poluare impuse de europeni si va fi exportata pe intreg continentul, dar nu mai devreme de 2012.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 5 Mai 2009