Taxele percepute la trecerea podurilor peste Dunare cresc din 2 februarie

Taxele percepute la trecerea podurilor peste Dunare cresc din 2 februarie
Valoarea taxelor percepute pentru vehiculele care tranziteaza cele doua poduri de peste Dunare va creste incepand cu data de 2 februarie.
Distribuie pe Facebook

Astfel, pana la 31 martie, taxa pentru un autoturism va fi de 12 lei, urmand ca de la 1 aprilie pana la 31 decembrie cuantumul acesteia sa ajunga la 13 lei. In acest moment, un sofer plateste 11 lei pentru o trecere.

Taxele vor fi majorate si in cazul microbuzelor. Astfel, tariful va creste de la 37 la 41 de lei in prima faza, urmand ca de la 1 aprilie sa ajunga la 47 de lei.

Pe de alta parte, vor fi introduse si o serie de facilitati. Asftel, soferii vor putea achizitiona la tarif redus biletele matca - cupon, preplatite, cu treceri multiple (20 de treceri). De asemenea, riveranii vor beneficia de bilete matca - cupon pentru treceri multiple (pe o perioada de trei luni), tot la un pret redus.

O alta facilitate va fi acordata de "Ziua Podului". Astfel, o data pe an nu se va percepe taxa de trecere pentru auturismele si vehiculele cu masa mai mica sau egala cu 3,5 tone.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 28 Ianuarie 2013