Te pasioneaza o cariera in domeniul auto? La Top Lac Auto Service gasesti un mediu de lucru modern si o echipa mare si unita de profesionisti

Te pasioneaza o cariera in domeniul auto? La Top Lac Auto Service gasesti un mediu de lucru modern si o echipa mare si unita de profesionisti
Top Lac Auto Service, unul din cele mai mari service-uri auto din Bucuresti, face angajari pentru peste 10 posturi.
Distribuie pe Facebook

Top Lac Auto Service – unul dintre cele mai mari service-uri in Bucuresti

Top Lac Auto Service are o experienta multibrand, vasta si indelungata si se afla intr-un proces continuu de extindere. Service-ul activeaza pe piata din Bucuresti inca din 1995 si ofera servicii de reparatii si intretinere auto la cele mai inalte standarde, beneficiind de dotari ultramoderne si tehnologie exclusiv germana.

Top Lac Auto Service este construit intr-un spatiu de aproape 6000 mp, in urma unei investitii de peste 2.500.000 Euro si beneficiaza de dotari ultramoderne: patru cabine de vopsit de ultima generatie prevazute cu sisteme de filtrare eficiente, cinci statii de pregatire vopsire cu ventilatie, banc de centrat caroserii Black Hawk, cinci statii de pregatire vopsitorie cu ventilatie, un banc de centrat caroserii Black Hawk cu masurare instantanee cu laser si cu baza de date electronica. Service-ul foloseste exclusiv piese de schimb si accesorii acreditate de la furnizori de top: Augsbug International, Autotal, Materom, Autonet, Avia.

Top Lac Auto Service are un portofoliu complex care cuprinde peste 90.000 de reparatii pentru societatile de asigurari din Romania, companii cu parcuri mari de masini, societati de leasing operational si clienti persoane fizice.

Un mediu care incurajeaza dezvoltarea in cariera

Compania investeste in mod activ in dezvoltarea personalului, organizand periodic cursuri de specializare in Romania si Germania. Pasiunea pentru autovehicule ii motiveaza pe cei peste 100 de angajati ai service-ului sa se dezvolte continuu si sa mentina standardele de calitate in prestarea serviciilor.

Mediul de lucru este profesionist si modern, orientat catre dezvoltarea angajatilor si bazat pe recompensarea performantelor. Service-ul este intr-o continua dezvoltare, urmarind sa creasca numarul membrilor “familiei”, oferind suport in cariera si, pentru unele pozitii, asigurand cazarea.

La Top Lac Auto Service sunt intotdeauna binevenite persoanele serioase, determinate si motivate sa se dezvolte si sa se perfectioneze, atente la detalii si orientate catre atingerea obiectivelor. Spiritul colegial, de echipa, abilitatile de comunicare, organizare si relationare si increderea in propriile forte sunt elemente reprezentative pentru membrii echipei Top Lac Auto Service, care confera eligilibilitate potentialilor candidati ce urmaresc sa intre in aceasta “familie” numeroasa. Bineinteles, experienta in domeniul auto, studiile si cunostintele tehnice de mecanica, precum si alte elemente specifice fiecarei pozitii reprezinta avantaje competitive in selectia celor mai potriviti candidati.

Top Lac Auto Service isi desfasoara activitatea in Bd. Timisoara, nr. 179, sector 6, Bucuresti si incurajeaza persoanele care intrunesc caracteristicile reprezentative pentru mediul sau de lucru (Receptioner/a, Relatii Clienti – Call Center, Devizier auto Audatex, Tinichigiu, Vopsitor, Spalator – Polishator Auto, Personal Cosmetica - Tratamente Interioare Auto, Ucenici Vopsitorie – Tinichigerie etc.) si care vor sa isi construiasca o cariera in acest domeniu sa trimita CV-ul la http://www.toplacservice.ro/joburi.

Top Lac Auto Service angajeaza

Distribuie pe Facebook
mai multe