Teleormanul, unic in lume: un kilometru de drum construit de firma lui Dragnea are doar 800 de metri in realitate

Teleormanul, unic in lume: un kilometru de drum construit de firma lui Dragnea are doar 800 de metri in realitate
  • Drumul DJ 701 are kilometrul de 800 de metri
  • Modificarea trebuia facuta legal si banii returnati
  • Tel Drum, compania condusa de Dragnea a asfaltat tot judetul
Distribuie pe Facebook

Credeai ca ai aflat toate mijloacele de furt din bani publici pe care le folosesc politicienii? Nicidecum! Iata o noua metoda inventata de Tel Drum, firma controlata de Liviu Dragnea. In Teleorman, judetul cu cea mai mare rata a somajului si cu cel mai mare numar de pensionari pe cap de angajat, exista sosele realizate de Tel Drum in care bornele kilometrice sunt pozitionate la 800 de metri, nu la 1 kilometru, asa cum ar trebui, doar ca sa scurteze un drum din pix.

Politicienii nostri sunt cei mai mari hoti din lume, oficial, demonstrat si certificat de populatia care ii voteaza. De exemplu, afli ca in Teleorman urmeaza sa se construiasca o groapa mare de gunoi, stabilesti locatia, ca doar esti la conducerea consiliului judetean, dupa care te grabesti sa cumperi acel teren pe bani de nimic, printr-o firma separata, pamant pe care ulterior il vinzi statului la un pret de 50 de ori mai mare. Sau afli ca urmeaza sa se construiasca autostrada Bucuresti-Ploiesti si ca urmeaza sa fie expropriate niste terenuri la intrarea in zona de nord a capitalei, asa ca te grabesti sa cumperi toate acele terenuri fara valoare, ca, ulterior, sa le vinzi statului la un pret colosal. Pe langa aceste metode "legale" de furat din bani publici, mai exista una proaspata, inventata de Tel Drum, firma condusa de Liviu Dragnea.

Cotidianul "Liber in Teleorman", citat de Hotnews, a facut publica declaratia unui fost consilier judetean. Acesta spune ca Tel Drum a incasat bani europeni pentru asfaltarea unui drum judetean, DJ 701, pentru care au fost depuse acte conforma carora soseaua ar avea X kilometri pentru care sunt necesari bani. In realitate, drumul are cu 7-8 kilometri mai putin, fizic, dar banii incasati au fost pentru o lungime mai mare.

Liviu DragneaFoto: RomaniaLibera.ro

Ca sa acopere magaria, adica furtul de bani incasati pe cei 7-8 kilometri inexistenti, Tel Drum a montat bornele kilometrice, care trebuie puse la exact 1000 de metri distanta una de alta, la doar 800 de metri, astfel incat drumul sa iasa la socoteala cu ce era scris in acte.

"Drumurile judetene din judet, investigate de OLAF constituie un subiect inca plin de povesti nestiute. Stiti ce au facut? Au modificat bornele kilometrice si le-au facut de 800 de metri, nu de un kilometru. Efectiv, acolo ei au facut pe hartie un drum mai lung decat in realitate, ca sa poata fura mai mult", a spus acest fost consilier judetean, sub protectia anonimatului.

In concluzie, daca circuli in patria lui Liviu Dragnea, judetul Teleorman, cel mai sarac si muls judet din Romania, ai toate sansele sa te misti mai repede decat crezi pe soselele asfaltate de Tel Drum. Nu pentru ca ti s-a stricat acul de la kilometraj, nu pentru ca ai pus roti mai mari si nu pentru ca ai pus benzina din aia buna. Ci pentru ca, acolo se intampla ceva unic la nivel mondial: 1 kilometru are 800 de metri, diferenta de 200 de metri fiind transformata in ciubuc pentru baietii destepti.

Sursa: Liberinteleorman.ro

Foto: Unica.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 16 Martie 2018