TIPS: Cum sa-ti pregatesti masina de vara

Vara vine intotdeauna inainte de vreme, deci primul gand zboara tot in directia masinii personale. Ce sa-i facem? Ce trebuie inlocuit? Cum se pregateste, de fapt, masina pentru vara?
Distribuie pe Facebook

Intrebari sunt multe, iar raspunsuri ... cel putin la fel de multe. Ne-am gandit mult, am analizat variante, am comparat diverse 'culturi auto' si am ajuns la o singura concluzie: fiecare masina percepe altfel venirea primaverii.

Iata la ce ne-am gandit noi:

I. O vizita la spalatorie ar fi mai mult decat binevenita. Nu mai exista nicio scuza si niciun pretext pentru care sa ocolesti cu lunile spalatoria din cartier. Cu ocazia asta ar fi binevenit si un polish la jante, ca iarna a fost cam lunga.

TIPS: Cum sa-ti pregatesti masina de vara

II. Nici o revizie n-ar strica. In fond, te asteapta o vacanta lunga, iar cele mai reusite excursii tot la volanul masinii se fac. Asadar, spune "NU!" surprizelor neplacute, pieselor care plang zilnic dupa upgrade-uri si cam orice altceva - de ordin tehnic, bineinteles, care ti-ar putea ruina vacanta.

TIPS: Cum sa-ti pregatesti masina de vara

III. Fa plinul si ... la drum! Daca iarna te-ai ferit sa scoti 'bestia' pe strazi, acum e momentul sa o pregatesti pentru vara. O mini excursie la mare sau la munte schimba total atmosfera . Iar daca in dreapta ai pe cine trebuie, deja vara e aici.

TIPS: Cum sa-ti pregatesti masina de vara

Toate acestea in afara de tuning (exterior, interior, motor & car-audio), el se subintelege aici.

In rest, tu cum iti pregatesti masina pentru vara?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze TIPS: Cum sa-ti pregatesti masina de vara
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 7 Aprilie 2010