Titi Aur aduce in Romania primul Centru Mobil de Conducere Defensiva

Titi Aur aduce in Romania primul Centru Mobil de Conducere Defensiva
Bucuresti, 17 mai 2011 - Multiplul Campion National Titi Aur lanseaza, in premiera in tara noastra, Centrul Mobil de Conducere Defensiva, un spatiu inchis si acoperit de curs, obtinut prin modularea unei semi-remorci de camion, cu o suprafata utila de 100 mp.
Distribuie pe Facebook
Centrul Mobil de Conducere Defensiva este destinat tuturor celor care isi doresc sa aprofundeze tehnicile sofatului inteligent si sigur si adoptarii comportamentului corect la volan. Centrul este prevazut cu o sala de curs de 35 mp si poate acomoda, simultan, o grupa de cursanti de pana la 30 de persoane. Sala beneficiaza de toate dotarile tehnice necesare bunei derulari a cursurilor: videoproiector, ecran de proiectie si sonorizare, precum si autonomie de functionare proprie - iluminare, climatizare si aer conditionat - si generator de curent propriu.

"Conducerea defensiva si, implicit, comportamentul la volan, reprezinta un subiect extrem de important insa, din pacate, destul de putin abordat in Romania. Aceasta este premiza de la care am pornit atunci cand am decis sa punem bazele Centrului Mobil de Conducere Defensiva. Cei care opteaza pentru cursurile de conducere defensiva au la dispozitie un simulator de rasturnare, simulator de tamponare si de pozitie la volan, pozitia mainilor pe volan, dar si testarea timpului de reactie, dandu-le, astfel, posibilitatea de a se confrunta cu cat mai multe situatii practice", a declarat Titi Aur.

Titi Aur aduce in Romania primul Centru Mobil de Conducere Defensiva

Cu acest prilej, are loc si lansarea cartii "Auto CONTROL - tehnici si tactici de conducere defensiva si sportiva", semnata Norin Pausan si coordonata de Titi Aur.

De multe ori, in practica se confunda conducerea automobilului cu pilotajul si, uneori, pilotajul cu sofatul obisnuit. Aceasta carte vine tocmai in sprijinul prevenirii accidentelor in tara noastra si totodata, tragerii unui semnal de alarma cu privire la o statistica deloc imbucuratoare pentru noi toti.

Palmares Titi Aur:
- 10 titluri de Campion National Absolut, 8 la Raliuri si 2 la Viteza in Coasta

Titi Aur este Multiplu Campion National. Primele informatii despre tehnicile de pilotaj le-a dobandit in 1988 la Scoala de pilotaj "Jean Michel Fabre" din Cergi-Pontoise-Paris.

Informatile primite in timpul scolii i-au fost foarte utile si a incercat sa le aplice, dar sa si imbunatateasca tehnica de pilotaj, odata cu aparitia noutatilor tehnice (ex. transmisia activa) sau in urma experientelor pe care le-a avut in timpul testelor alaturi de: Bruno Thiry, Manfred Stohl, Tommi Makinen, Petter Solberg, etc.

In ultimii 2 ani, 6.000 de persoane de la diferite companii au absolvit cursurile Scolii Titi Aur.

Titi Aur aduce in Romania primul Centru Mobil de Conducere Defensiva

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Centru Mobil de Conducere Defensiva
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2011