Toamna asta, Philips lanseaza produse exceptionale

Toamna asta, Philips lanseaza produse exceptionale
In aceasta toamna, in cadrul Automechanika Frankfurt, cel mai mare targ din domeniu, compania Lumileds - producator si distribuitor de iluminat auto Philips - a prezentat cele mai noi produse din gama lor. Aici sunt cateva din acestea:
Distribuie pe Facebook

Noul sistem de monitorizare a presiunii in pneuri Philips GoSure TS60i

Cu o presiune optima in pneuri, te bucuri de o calatorie lina

Produse Philips

Cu o precizie de 0,1 bari, consulta presiunea exacta din cele patru pneuri ale masinii pe noul sistem de monitorizare a presiunii in pneuri Philips GoSure TS60i. Masuratorile precise asigura o aliniere optima a rotilor pentru a te bucura de o calatorie lina, control imbunatatit asupra masinii, economie de carburant si durata de viata prelungita a pneurilor.

Pentru a impiedica probleme in timpul deplasarii este importanta monitorizarea presiunii in pneuri. Sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri (TPMS) Philips GoSure avertizeaza imediat soferii in cazul unei scapari de aer si utilizeaza o lumina de avertizare pentru a arata exact ce pneu are nevoie de presiune suplimentara.

Toate dispozitivele TPMS Philips GoSure sunt dotate cu patru senzori de presiune cu consum redus de energie, produsi pentru a respecta cele mai exigente cerinte ale Sistemului de management al calitatii ISO/TS16949.

Bateria incorporata, alimentata de un panou solar util, asigura o durata de utilizare in standby de 3 saptamani. Bateria litiu-ion rezista la temperaturi ambiante ridicate pentru a permite functionarea chiar si in zilele calde de vara.

Noile becuri auto Philips WhiteVision ultra

Obtine un aspect elegant, irezistibil cu cele mai moderne faruri albe pentru masina ta

Produse Philips

Becurile pentru faruri Philips WhiteVision ultra revolutioneaza aspectul autovehiculului cu lumina alba intensa de pana la 4200 de kelvini. Aceste becuri sunt proiectate pentru soferii de vehicule cu tehnologie cu halogen care doresc faruri de un alb stralucitor.

Cu vizibilitate cu pana la 60% mai buna1), modelul de fascicul mai lung permite soferilor nu doar sa vada mai clar alti participanti la trafic, dar si sa fie vazuti mai bine. Imbunatateste siguranta, oferind mai mult timp de reactie la posibilele pericole de pe drum.

Lumina mai buna si mai intensa inseamna performante superioare pe drum. Cu o geometrie cu filament optimizata, de inalta precizie, umplere cu gaz sub presiune ridicata, strat de acoperire de inalta precizie si sticla de cuart UV de inalta calitate, becurile pentru faruri WhiteVision ultra stabilesc un nou standard pentru lumina alba cu utilizare rutiera legala.

Becurile pentru faruri Philips WhiteVision ultra sunt disponibile in variantele H4 si H7.

Lampa de inspectie de buzunar Philips RCH5S, lanterna de inspectie RCH25 si proiectorul PJH10

Produse PhilipsProduse Philips

Cea mai recenta generatie de lampi profesionale de atelier cu LED de la Philips dispune de functia unica de reglare a intensitatii. Cand modul de amplificare este prea stralucitor pentru a vedea detalii fine si modul Eco este prea intunecat, mecanicii au nevoie de flexibilitatea unei functii de reducere a intensitatii luminoase: luminozitatea reglabila a lampii poate satisface o varietate de nevoi de iluminare prin apasarea unui buton. Cu functia de memorie, lampa pastreaza automat ultima setare de intensitate cand este reaprinsa. De exemplu, Philips PJH10 ofera pana la 1000 de lumeni si poate fi reglata treptat pana la 100 de lumeni.

Produse Philips

Philips RCH5S, RCH25 şi PJH10 sunt proiectate pentru cele mai dificile medii, fiind conforme cu IK09, unul dintre cele mai inalte standarde internationale privind rezistenta la impact si la socuri. Lampile sunt acoperite cu cauciuc, care ofera protectie suplimentara unei carcase deja robuste. In timpul testelor de certificare la impact, dispozitivele au fost aruncate pe toate cele 6 laturi de la o inaltime de 1,5 metri (aproximativ inaltimea umarului).

Rezumat al datelor tehnice cheie

Philips RCH5S
Philips RCH25
Philips PJH10
Modul de amplificare
Flux luminos (lumeni)
300 500 1000
Modul Eco
Flux luminos (lumeni)
30 50 100
Lumina cu intensitate redusa Da Da Da
Reflector (lumeni) 120 300 -
Unghi fascicul 120 grade 120 grade 90 grade
Flexibilitate (modul de lumina) 180 grade 180 grade 180 grade
Sursa de alimentare
Statie de andocare Statie de andocare Cablu micro-USB
Autonomie (modul ECO) Pana la 12 ore Pana la 10 ore Pana la 12 ore
Timp de reincarcare < 2,5 ore < 3,5 ore < 4,5 ore
Indicator pentru baterie Da Da Da
Fixare Carlig
Magneti
Carlig
Magneti
Al treilea picior
Magneti
Rezistenta la impact si la socuri IP68 IP68 IP68
Marcaj de protectie impotriva patrunderii apei IK09 IK09 IK09

Noile becuri pentru faruri Philips X-tremeVision G-Force

Bucura-te de performanta la nivel superior

Produse Philips

Vezi mai departe, reactioneaza mai rapid si condu mai in siguranta cu becurile auto Philips X-tremeVision G-force. Fiind printre cele mai luminoase becuri pe care le pot achizitiona conducatorii auto, depasesc majoritatea celorlalte becuri auto cu pana la 130% mai multa luminozitate1). Fasciculul luminos mai lung si rezistenta la vibratii de pana la 10 G te ajuta sa conduci in siguranta!

Becurile Philips X-tremeVision G-Force sunt unele dintre cele mai luminoase becuri cu halogen pentru performanta suprema a luminii. Lumina alba stralucitoare de pana la 3500 de kelvini este semnificativ mai alba decat becurile standard pentru faruri. Tehnologia stratului de acoperire brevetata de Philips produce o lumina mai puternica. Conducatorii auto se pot bucura de performanta de iluminat printre cele mai luminoase de pe piata si de o experienta mult mai confortabila a condusului pe timp de noapte, care ii ajuta sa vada obstacolele si pericolele potentiale mai devreme decat cu majoritatea celorlalte becuri cu halogen pentru faruri.

Becurile pentru faruri Philips X-tremeVision G-Force sunt disponibile în variantele H4 si H7.

Produse PhilipsProduse Philips

Pentru a afla mai multe, viziteaza: www.philips.com/automotive

Despre Lumileds

Pentru companiile din domeniile auto, al dispozitivelor mobile, IoT si al sistemelor de iluminat care necesita solutii de iluminat inovatoare, Lumileds este un lider global, cu peste 9.000 de angajati, operand in peste 30 de tari. Lumileds incheie parteneriate cu clientii sai pentru a-si optimiza solutiile de iluminat.

Pentru a afla mai multe despre portofoliul nostru de solutii de iluminat, viziteaza lumileds.com.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Produse Philips
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 17 Octombrie 2018