Toata lumea isi doreste una. Ce masina cauta frecvent pe internet romanii

Toata lumea isi doreste una. Ce masina cauta frecvent pe internet romanii
  • Care sunt cele mai cautate marci auto pe internet?
  • O harta realizata pe internet raspunde la aceasta intrebare
  • Studiul pune cap la cap datele din ultimele 12 luni
Distribuie pe Facebook

O companie de asigurari din Marea Britanie a realizat o harta a celor mai cautate marci auto de pe Google.

O companie de asigurari din Marea Britanie a publicat la inceputul acestei luni probabil cel mai interesant material de sfarsit de an. Este vorba despre o harta care surprinde cautarile pe internet - in materie de masini - ale persoanelor din peste 170 de tari de la nivel global.

Pe prima pozitie a ineditului clasament regasim Toyota, cea mai cautata marca pe Google in 57 din 171 de tari. Compania japoneza conduce detasat inclusiv in numarul cautarilor lunare, capitol in cadrul caruia a reusit sa inregistreze o performanta de 7.8 milioane.

Revenind la cautarile in functie de tara, studiul publicat de britanicii de la Veygo releva faptul ca romanii se uita cel mai des pe Google dupa Volkswagen. Din acest punct de vedere semanan extrem de mult cu spaniolii si italienii, printre altii, care au un comportament similar.

Exista inclusiv tari in care persoanele cauta cel mai mult pe internet nu produse accesibile, precum cele ale companiilor anterior mentionate, ci automobile exotice, de vis, pe care nu si le poate permite oricine. Lamborghini, de exemplu, care este cea mai cautata marca in 12 tari.

Intr-un final, informatiile extrase de britanicii de la Veygo din Google mai arata si ca in doar cinci tari publicul cauta cel mai frecvent masinile produse de tara respectiva. Acestea sunt: Franta - Renault, Germania - Mercedes, India - Maruti Sazuki, Malaezia - Perodua si Suedia - Volvo.

Fara niciun fel de alta introducere ori prezentare, iata harta mondiala a preferintelor publicului in materie de cautari auto. Nu inainte insa de a mentiona ca aceasta are la baza datele de pe ultimele 12 luni:

Cele mai cautate marci de pe internet

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 5 Noiembrie 2018