Toata Romania isi doreste una. Ce masina au cautat frecvent, pe internet, romanii

Toata Romania isi doreste una. Ce masina au cautat frecvent, pe internet, romanii
  • Toata Romania isi doreste una
  • Ce masina au cautat frecvent, pe internet, romanii
Distribuie pe Facebook

Aceeasi masina a fost cautata frecvent, pe internet, anul trecut, si de sarbi, bulgari, unguri, pe de-o parte, dar si de nemti, belgieni sau olandezi, pe de alta parte.

O analiza realizata recent si publicata zilele acestea de britanicii de la Compare the Market a scos la iveala un detaliu prea putin surprinzator, am putea spune: cea mai cautata marca de masini pe Google, in 2020, de catre romani, a fost marca BMW.

Compania bavareza nu a reusit sa se impuna totusi si la nivel mondial, acolo unde prima pozitie a clasamentului respectiv a revenit marcii Toyota, care a castigat la o diferenta nu intocmai mica.

Cele mai cautate marci auto de pe Google din 2020

Marca Mercedes a obtinut locul cu numarul trei in topul celor mai cautate marci de masini pe Google in 2020, realizat recent si publicat zilele acestea de britanicii de la Compare the Market. Lista in cauza continua cu Kia, Ford, Volvo, Audi s.a.m.d.

In coada clasamentului regasim companiile Daewoo, AvtoVAZ, Alpine, Mitsubishi si Chevrolet, care nu au reusit sa isi invinga competitia decat intr-o singura tara, spre dezamagirea sefilor marcilor.

Analiza realizata recent si publicata zilele acestea de britanicii de la Compare the Market ofera inclusiv o comparatie pe trei ani, din 2018 si pana in 2020, cu privire la evolutia topului celor mai cautate marci de masini pe Google. Disponibila mai jos.

Cele mai cautate marci auto de pe Google din 2020

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 4 Februarie 2021