Tocmai s-a aflat. BMW lucreaza in sfarsit la un M3 Touring care sa se ia de gat cu RS4 Avant si C63 T-Modell

  • BMW ar fi dat unda verde unui M3 Touring
  • Lansarea pe piata programata dupa anul 2023
  • Oficialii BMW nu au confirmat inca acest zvon
Distribuie pe Facebook

Potrivit unor surse apropiate, constructorul bavarez de automobile ar fi dat unda verde dezvoltarii unui M3 Touring. Lansarea pe piata ar putea avea loc dupa anul 2023.

In ciuda insistentelor din partea fanilor, BMW nu a lansat niciodata un M3 break de serie. Bavarezii au dezvoltat un M3 E46 Touring, insa prototipul este tinut bine in "seiful" BMW Classic si expus cu diverse ocazii.

BMW M340i Touring

Acest lucru s-ar putea schimba in cativa ani, daca dam crezare celor mai recente zvonuri venite din Germania. Potrivit celor de la BMW Blog, care citeaza niste surse apropiate de brand-ul din Munchen, BMW ar fi dat unda verde unui M3 Touring care sa fie lansat pe piata dupa 2023.

BMW M340i Touring

In sfarsit, visul fanilor s-ar indeplini iar Audi RS4 Avant si Mercedes-AMG C63 T-Modell ar avea un rival cu emblema alb-albastra.

Asa cum era de asteptat, reprezentantii BMW nu au confirmat acest zvon.

BMW M340i Touring

Daca ar fi sa se dovedeasca adevarat, M3 Touring va fi usor de recunoscut dupa grilele supradimensionate, spoilerele agresive si cele patru terminatii ale sistemului de evacuare. Motorizarea o va prelua, cel mai probabil, de la noul M3/M4 care urmeaza sa fie lansat in luna septembrie.

BMW M340i Touring

Este vorba despre o unitate de 3.0 litri twin-turbo, cu sase cilindri in linie, care dezvolta 480 sau 510 CP daca vorbim de versiunea Competition.

BMW M340i Touring

BMW M340i Touring

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW M340i Touring
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 11 August 2020