Toyota Romania isi premiaza tehnicienii priceputi

Toyota Romania isi premiaza tehnicienii priceputi
  • Castigatorul de anul acesta a mai luat titlul acum 2 ani
  • Premiul este o excursie de 7 zile in Japonia
  • Tehnicianul castigator viziteaza fabrica Toyota
Distribuie pe Facebook

La fiecare 2 ani, Toyota Romania organizeaza o competitie interna dedicata tehnicienilor din service-urile nationale ale marcii. "Cel mai bun tehnician" din reteaua de dealeri Toyota este ales in urma analizarii performantelor si este recompensat cu o calatorie in Japonia.

Odata la 2 ani, Toyota Romania organizeaza o competitie la nivel national, cu scopul de a selecta cel mai bun Tehnician din reteaua de dealeri Toyota.
In Romania evenimentul este la a doua editie, insa la nivel mondial, Toyota Motor Corporation incurajeaza astfel de competitii in toate tarile inca din 1991, rasplatind Campionii cu o excursie de o saptamana in Japonia. Cu aceasta ocazie, Tehnicienii au sansa sa viziteze una dintre fabricile Toyota, casa memoriala a familiei Toyoda, precum si o multime de muzee auto interesante.

Surpriza competitiei de anul acesta a fost aceea de a-l revedea pe cea mai inalta treapta a podiumului pe castigatorul editiei precedente: Florin Bolohan de la Toyota Suceava. Departe de a se fi culcat pe laurii victoriei, Florin a continuat sa se pregateasca cu constiinciozitate, iar rezultatele nu s-au lasat asteptate.

Pe podium au urcat si Catalin Avadanii de la Toyota Brasov, pe locul 2, precum si Andrei Vrabie de la Toyota Focsani, pe locul 3. Felicitari castigatorilor si tuturor celor 19 participanti la competitie!

Cel mai bun tehnicianlocul I:Florin Bolohan, Toyota Suceava locul II: Catalin Avadanii, Toyota Brasov locul III: Andrei Vrabie, Toyota Focsani Dan Minca, Senior Product & Technical Trainer, Toyota Romania Camelia Strete, Training & Customer Satisfaction Senior Manager, Toyota Romania

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 31 Iulie 2013