Transalpina, ne vedem pe 1 iunie 2020. Cea mai inalta sosea din Romana inchisa incepand de azi

Transalpina, ne vedem pe 1 iunie 2020. Cea mai inalta sosea din Romana inchisa incepand de azi
  • Se inchide Transalpina
  • Deschiderea ar urma sa fie pe 1 iunie 2020
  • Transfagarasanul ramane inca deschis, pana pe 31 octombrie
Distribuie pe Facebook

Drumul National 67C, cunoscut si sub denumirea de Transalpina, se inchide incepand de azi pe portiunea dintre Ranca si Obarsia Lotrului. Cea mai inalta sosea din Romania urmeaza sa fie deschisa pe 1 iunie 2020.

Iarna incepe sa-si intre, incet incet, in drepturi. In aceste zile, un aer polar ameninta Romania, iar meteorologii nu au vesti bune pentru noi nici in perioada urmatoare.

Vremea se va inrautati mai ales la munte, tocmai de aceea Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntat ca Transalpina se inchide incepand de azi pe portiunea de drum cuprinsa intre Ranca si Obarsia Lotrului. CNAIR face apel la toti soferii sa respecte restrictiile, semnalizarea rutiera temporara pe acest tronson si ,mai ales, indicatiile Politiei Rutiere.

Cea mai frumoasa portiune de pe Transalpina urmeaza sa fie deschisa pe 1 iunie 2020, mai precizeaza autoritatile.

Drumul National 67C, cunoscut si sub denumirea de Transalpina, este soseaua aflata la cea mai mare altitudine din tara, avand punctul cel mai inalt in Pasul Urdele la 2.145 de metri. Drumul face legatura intre orasele Novaci si Sebes si traverseaza patru judete: Gorj, Valcea, Sibiu si Alba.

Transfagarasanul, cel mai bun drum montan din lume, potrivit celor de la Top Gear, ramane deschis pana pe 31 octombrie pe segmentul dintre kilometrul 104 (Piscu Negru) si kilometrul 130.8 (Balea Cascada).

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 29 Octombrie 2019