Trebuia sa se bata cu S-Class, dar se vinde la pret de Dacie. Limuzina din 2012 are motor V8 si masaj VIP

Trebuia sa se bata cu S-Class, dar se vinde la pret de Dacie. Limuzina din 2012 are motor V8 si masaj VIP
  • O Hyundai Equus Ultimate se vinde astazi chiar si cu 15.000 de dolari
  • Limuzina sud-coreeana are motor V8 si scaune spate individuale
  • Alte dotari includ tapiterie din piele, compartiment refrigerator etc
Distribuie pe Facebook

Garantia de zece ani sau 100.000 de mile (undeva in jurul a 160.000 de kilometri) reprezinta un alt punct forte al masinii din cazul de fata.

Chiar daca nu este la fel de impunatoare precum un Mercedes S-Class, masina impotriva careia si concureaza, de altfel, cea de-a doua generatie a limuzinei Hyundai Equus ramane o optiune de luat in seama pentru amatorii de lux.

Mai ales in configuratia de top Ultimate, care si-a intampinat pasagerii alaturi de numeroase dotari premium - inclusiv scaune spate individuale, cu masaj pentru locul din dreapta, sau consola centrala cu compartiment refrigerant.

Pe masura este si motorizarea indesata sub capota, clientii versiunii respective de echipare primind pe maini un benzinar aspirat cu opt cilindri in V si capacitatea de cinci litri, proiectat pentru a dezvolta o putere maxima de 429 CP.

O alta caracteristica interesanta a limuzinei Equus o reprezinta garantia, dupa cum precizam si anterior, la inceputul acestui material: fiecare masina vanduta de Hyundai venea cu zece ani sau 100.000 de mile (~160.000 de kilometri).

Daca adaugam in meniu si pretul de vanzare la mana a doua - cuprins intre 15.000 si 25.000 de dolari, in functie de mai multe elemente, ei bine... varianta Ultimate se anunta optiunea perfecta pentru amatorii de lux, totodata, si chilipiruri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2019