Trei masini la mana a doua care costa mai putin decat o Dacia noua, dar ofera mai multe. Doar anunturi din Romania

Trei masini la mana a doua care costa mai putin decat o Dacia noua, dar ofera mai multe. Doar anunturi din Romania
Trei masini la mana a doua care costa mai putin decat o Dacia noua, dar ofera mai multe. Doar anunturi din Romania.
Distribuie pe Facebook

Mercedes ML din 2012: 16.990 de euro

Un Mercedes asamblat acum 12 ani se vinde, zilele acestea, pentru suma de 16.990 de euro. Exemplarul cu pricina, un ML de culoare neagra, ofera o motorizare diesel de 3.0 litri si 258 de cai putere.

Potrivit proprietarului actual, modelul german a parcurs circa 339.857 de kilometri. Printre multiplele echipamente alaturi de care acesta isi intampina cumparatorii se numara si farurile cu xenon.

Alte dotari demne de mentionat cuprind inclusiv senzori de parcare fata si spate, o instalatie de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, sistem de navigatie. Si, nu in ultimul rand, scaune incalzite.

Toyota RAV4 din 2014: 14.500 de euro

O Toyota construita in urma cu noua ani se vinde, zilele acestea, la pretul de 14.500 de euro. Conform actualului posesor, modelul nipon a parcurs, pana la momentul actual, aproximativ 123.000 de kilometri.

Sub capota, exemplarul respectiv mizeaza pe un propulsor diesel de 2.2 litri pentru a livra persoanei de la volan, prin intermediul unei cutii manuale, undeva in jurul a 170 cai putere. Mai mult sau mai putin surprinzator.

Persoana care cumpara acest RAV4 se va mai bucura, de asemenea, si de faruri cu xenon, senzori de parcare spate, climatizare cu reglare automata a temperaturii. Si, totodata, scaune fata cu functie de incalzire.

BMW Seria 5 din 2011: 9.500 de euro

Un BMW fabricat acum 13 ani se vinde, zilele acestea, pentru numai 9.500 de euro. Este vorba, mai precis, despre un 520d finisat intr-o nuanta clasica de negru.

Acesta isi va intampina potentialii cumparatori alaturi o unitate diesel de 2.0 litri, cu 184 de cai putere in echipare. Cat despre numarul kilometrilor pe care i-a parcurs, masina germana anunta un total de 227.000.

Daca vine vorba despre dotarile oferite, printre multiplele ingrediente se regasesc si stiopurile cu LED. Si senzorii de parcare, navigatia ori climatizarea automata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2024