Turul muzeului MERCEDES din Stuttgart, filmat cu drona, este cel mai tare lucru pe care il vei vedea azi

Turul muzeului MERCEDES din Stuttgart, filmat cu drona, este cel mai tare lucru pe care il vei vedea azi
  • Muzeul a fost inchis la jumatatea lui martie
  • A fost redeschis, dar cu anumite restrictii
  • Este dispus pe 9 etaje si gaduieste 160 de exponate
Distribuie pe Facebook

Muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart si-a deschis portile, cu restrictii, dupa aproape doua luni in care nu a primit niciun vizitator din cauza pandemiei de coronavirus. Cu aceasta ocazie, nemtii au publicat un video filmat din drona cu toate cele 160 de exemplare expuse.

Muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart este un loc pe care trebuie neaparat sa-l vizitezi, chiar daca nu esti, neaparat, un impatimit auto. Dispus pe noua etaje, muzeul gazduieste 160 de modele din istoria brand-ului, de la concepte la masini de curse si, desigur, la cele de strada.

Pandemia de coronavirus a facut insa ca muzeul sa se inchida la mijlocul lunii martie. Cum situatia s-a mai imbunatatit, Mercedes a redeschis muzeul in weekend-ul care tocmai a trecut, insa cu unele restrictii.

Nu-ti fa griji daca nu poti sa ajungi pentru ca Mercedes-Benz tocmai a publicat un tur video, realizat cu drona. Pe langa maiestria cu care este manevrat aparatul printre exponatele de valoare, este impresionant ca ai ocazia sa vezi un asemenea muzeu dintr-o astfel de perspectiva.

Distribuie pe Facebook
mai multe