Ucigasul lui Uwe Gemballa primeste 20 de ani puscarie

Ucigasul lui Uwe Gemballa primeste 20 de ani puscarie
Nu demult, a fost gasit trupul lui Uwe Gemballa, ucis cu sange rece de catre mafia din Africa de Sud. Se pare ca ucigasul cu pricina a fost pus de catre un asociat de-al lui Uwe sa faca aceasta crima la comanda, insa acesta, momentan, a scapat cu basmaua curata.
Distribuie pe Facebook

Vocile spun ca un asociat de-al lui Gemballa, numit Radovan Krejcir, este in spatele acestei crime. Chiar daca acest asasinat a fost comandat de catre acesta, momentan a fost arestat numai autorul crimei. Este vorba de un personaj de culoare, numit Thabiso Mpshe, care a fost arestat saptamana trecuta, conform Sunday Times.

Acesta a fost prezentat in fata tribunalului din Johannesburg si condamnat pe loc la 20 de ani in inchisoare. Se pare ca acesta a fost declarat vinovat fara ezitare si foarte repede, existand multe dovezi despre vinovatia lui. Se pare inca ca si Africa de Sud este o tara destul de corupta - vocile rele spun ca toata aceasta rapiditate a procesului si acuzarea lui Thabiso Mpshe este lucratura mafiotului Radovan Krejcir, care are legaturi cu politia africana. In plus, foarte putini sunt cei care spera ca ucigasul arestat sa mai traiasca mult in inchisoare, stiind de unde a pornit asasinatul lui Uwe Gemballa.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2010