Ultimul Saab construit vreodata e de vanzare. Are tractiune integrala si motor bi-turbodiesel

  • Ultimul Saab construit vreodata e de vanzare
  • Respectivul 9-5 are motor 2.0 TTiD si tractiune integrala
  • Clientul trebuie sa achiteze 225.000 de coroane
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari cuprinde faruri cu Xenon, climatizare automata cu reglare a temperaturii pe patru zone, plus sistem multimedia cu ecrane in spatarele scaunelor fata. Pretul: 225.000 de coroane suedeze.

Chiar daca arata ca oricare alt 9-5 de generatie a doua, acesta este ultimul Saab construit vreodata la uzina din Trollhattan a companiei. Sau, cel putin, asa se specifica in anuntul de vanzare al modelului fabricat in cursul anului 2011.

Parte a nivelului de echipare Aero, exemplarul din cazul de fata vine cu spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus jante de dimensiuni generoase si scaune fata sport. Sub capota se ascunde o motorizare 2.0 TTiD, de 190 CP si 400 Nm.

Asa cum precizam inclusiv anterior, automobilul suedez este insotit de o larga varietate de echipamente pentru siguranta si confort. Tapiteria din piele neagra ori pilotul automat adaptiv reprezinta doar doua elemente in acest sens.

Din meniul respectivului Saab 9-5 nu lipsesc nici afisajul pe parbriz, conexiunea Bluetooth, senzorii de parcare. In acelasi timp, modelul fabricat in cursul anului 2011 se mai poate lauda si cu pornirea / oprirea motorului de la buton.

La final, tinem sa reamintim ca exemplarul din cazul de fata nu duce nici lipsa navigatiei sau a tractiunii integrale. Vestile bune continua cu farurile cu xenon, climatizarea automata cu reglare a temperaturii pe patru zone si...

... sistemul multimedia cu ecrane in spatarele scaunelor fata. Pretul automobilului suedez nu este deloc unul mic, ci se ridica la 225.000 de coroane - echivalentul a 21.260 de euro la cursul de schimb zilei de astazi, 25 februarie.

Ultimul Saab construit vreodata

Ultimul Saab construit vreodata

Ultimul Saab construit vreodata

Ultimul Saab construit vreodata

Ultimul Saab construit vreodata

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ultimul Saab construit vreodata
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 25 Februarie 2019