Un BMW care a parcurs distanta de la Pamant la Luna se vinde acum in Romania pentru 3.650 de euro. Merita banii?

Un BMW care a parcurs distanta de la Pamant la Luna se vinde acum in Romania pentru 3.650 de euro. Merita banii?
  • Un BMW Seria 3 cu putin peste 420.000 de kilometri la bord a fost scos la vanzare pe Bazarul 4Tuning
  • Respectivul 320 diesel ofera un motor de doi litri cu patru cilindri in linie si modificat pentru 200 CP
  • Automobilul din 2003 mai are de anuntat o lunga lista de dotari, plus un pret de 3.650 de euro
Distribuie pe Facebook

Fabricat in cursul anului 2003, respectivul Seria 3 ofera o motorizare diesel de doi litri si 200 de cai putere, spune actualul proprietar.

Chiar daca nu este nici pe departe singurul Seria 3 scos la vanzare pe Bazarul 4Tuning, acest BMW E46 cu patru portiere si o caroserie de culoare neagra stie cu siguranta cum sa iasa in evidenta. Iar acum ne referim, evident, la cei putin peste 420.000 de kilometri parcursi in total, care sunt mai multi inclusiv decat distanta de la Pamant la Luna.

BMW 320 diesel de vanzare

Fabricat in cursul anului 2003, dupa cum precizam si anterior, respectivul 320 diesel gazduieste in compartimentul motor un propulsor cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, dus la 200 cai, dupa spusele actualului proprietar.

In plus, potrivit aceluiasi anunt de vanzare publicat pe Bazarul 4Tuning, exemplarul cu pricina NU este o masina "pentru pretentiosi", NU este "IEM" si NU este "full de full...extra full...careu de asi". In schimb, lista cu dotari standard cuprinde xenon de fabrica, pilot automat, follow ME home, volan M cu comenzi, senzor ploaie, senzori parcare...

... navigatie dedicata android, suport pahare, 4 geamuri electrice, trapa în 2 pozitii, plafon negru,interior recaro incalzit cu bancheta rabatabila cu sac de ski, pachet shadow line, 3 chei (dacă includem si cheia service), 2 seturi de jante din aliaj.

Asa cum spuneam si la inceputul acestui material, respectivul BMW Seria 3 se vinde pentru 3.650 de euro. Proprietarul nu doreste variante - combinatii si nici Hale metalice, nu o da "pa' 3000 Boss / Sefule" si nici nu ofera o tura cu masina fara ca potentialul cumparator sa puna banii pe bord, mai scrie in anuntul de vanzare de pe Bazarul 4Tuning.

BMW 320 diesel de vanzare

BMW 320 diesel de vanzare

Sursa: Bazar 4Tuning

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW 320 diesel de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 5 Mai 2020