Un dealer din Franta are la vanzare un M5 Touring. Cu motor de 3.8 litri si cutie manuala

  • Un dealer din Franta are la vanzare un BMW M5 Touring din 1995
  • Automobilul bavarez a parcurs pana acum 187.000 de kilometri
  • Nota de plata a exemplarului de 340 CP se ridica la 64.900 de euro
Distribuie pe Facebook

In plus, pentru ca meniul sa fie complet, automobilul bavarez de la mijlocul anilor '90 imbraca la exterior nuanta... Daytona Violet.

Vechiul M5 E34? Toata lumea stie ca este ultimul M asamblat manual de BMW. Nu la fel de multi stiu insa ca este primul produs al diviziei de performanta disponibil la vanzare si intr-o versiune Touring.

O versiune care, din cauza cererii scazute, a fost produsa in numai 891 de exemplare. Si mai putine au iesit de pe linia de asamblare cu caroseria in cinci portiere finisate intr-o nuanta de violet.

Interesant este ca urmatorul automobil indeplineste ambele cerinte. Si, ca sa nu o mai lungim, vom spune inca de pe acum ca se afla in posesia unui dealer din Franta, care l-a scos la vanzare pentru 64.900 de euro.

Deloc ieftin, daca luam in calcul ca discutam despre un break din 1995, cu 187.000 de kilometri. Dar, din nou, nu avem de-a face chiar cu orice break, ci cu un BMW M5 in nuanta Daytona Violet.

Adica, pe langa exclusivitatea garantata de numarul portierelor si culoarea caroseriei, mai bifam si un motor aspirat cu sase cilindri in linie, de 3.8 litri. Care livreaza puntii spate undeva in jurul a 340 CP si 400 Nm.

Si cum altfel decat prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte. O cutie al carei levier a fost montat printre scaune imbracate in piele neagra, geamuri cu actionare eletrica s.a.m.d.

Pe scurt, acest BMW M5 Touring este genul de automobil care se cumpara cu sufletul, nu cu mintea. Pentru adeptii celei de-a doua categorii, cu 64.900 de euro poti cumpara in Franta un M2 Coupe, nou-nout.

BMW M5 Touring in Daytona Violet

BMW M5 Touring in Daytona Violet

BMW M5 Touring in Daytona Violet

BMW M5 Touring in Daytona Violet

BMW M5 Touring in Daytona Violet

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW M5 Touring in Daytona Violet
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 5 Martie 2018