Un dealer din Miami are la vanzare un Clio V6. Masina se bate pe clienti cu un Lambo de 1600 CP

Un dealer din Miami are la vanzare un Clio V6. Masina se bate pe clienti cu un Lambo de 1600 CP
  • Un dealer din Miami are la vanzare un Renault Clio V6
  • Automobilul francez a fost importat in anul 2010
  • Nota de plata se ridica la suma de 69.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Un dealer auto din Miami are la vanzare unul dintre cele numai 2.822 de exemplare Clio V6. Compacta cu motor central a francezilor de la Renault este pozitionata in imediata apropiere a unui Lamborghini Aventador. Unul dopat de americanii de la Underground Racing cu aproximativ 1.600 de cai putere.

A mers atat de bine incat sefii Renault au decis suplimentarea productiei. In total au fost construite 2.822 de exemplare, fiecare echipat cu cate un motor de trei litri.

Montat central, benzinarul in sase cilindri a fost mai apoi cuplat la o cutie manuala cu sase rapoarte. Si, in cele din urma, asociat unui... sistem de tractiune spate.

Dupa cum precizam si anterior, subiectul principal al acestui material il reprezinta modelul Clio V6. Un anumit Clio V6, scos de curand la vanzare peste Ocean, in SUA.

Renault Clio V6 de vanzare in SUA

Importat in anul 2010, exemplarul in cauza are 14 ani vechime si un numar necunoscut de kilometri. A primit noi anvelope Michelin si coilovere aftermarket.

Tot din anuntul de vanzare al masinii mai aflam si de unele imperfectiuni la nivelul vopselei. Cutia si ambreiajul functioneaza insa asa cum ar trebui, spune dealerul.

Complet functional si, pe deasupra, suta la suta original este inclusiv interiorul. Un interior de culoare albastra, care contrasteaza perfect griul monoton al caroseriei.

Pretul acestui Renault Clio V6 fabricat in 2003? 69.000 de dolari sau suma necesara achizitionarii unui BMW M4 nout-nout, ca sa punem lucrurile in perspectiva.

Referitor la acel Lamborghini Aventador langa care masina franceza a fost parcata, ei bine... vorbim despre alta mancare de peste. Drept urmare, si de alte preturi.

450.000 de dolari vor americanii de la Real Muscle pentru automobilul italian. Are deja cinci ani vechime, insa a primit 1.600 CP din partea Underground Racing.

Renault Clio V6 de vanzare in SUA

Renault Clio V6 de vanzare in SUA

Renault Clio V6 de vanzare in SUA

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Renault Clio V6 de vanzare in SUA
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 Octombrie 2017