Un judecator din Germania l-a obligat sa-si vanda BMW-ul de 326 de cai dupa ce agentii de politie s-au plans ca masina bavareza e mult prea rapida si nu pot tine pasul cu ea

Un judecator din Germania l-a obligat sa-si vanda BMW-ul de 326 de cai dupa ce agentii de politie s-au plans ca masina bavareza e mult prea rapida si nu pot tine pasul cu ea
  • Un judecator din Germania l-a obligat sa-si vanda BMW-ul de 326 de cai dupa ce agentii de politie...
  • ... s-au plans ca masina bavareza e mult prea rapida si nu pot tine pasul cu ea
Distribuie pe Facebook

Proprietarul respectivului 440i, un tanar in varsta de 23 de ani, are acum trei luni la dispozitie pentru a pune in aplicare decizia instantei.

Deznodamant neobisnuit in cazul unui proces incheiat de curand, zilele trecute, in Germania: un tanar in varsta de numai 23 de ani este obligat de instanta - in urma unei decizii judecatoresti, sa-si vanda propriul BMW 440i cu motor de trei litri si 326 de cai. Acesta are la dispozitie aproximativ trei luni pentru a scapa de masina, dupa care - daca nu s-a conformat, bijuteria pe patru roti ii va fi confiscata.

Cum s-a ajuns aici: posesorul vehiculului mentionat si anterior - in randurile de mai sus, a fost surprins - in aprilie, de un echipaj de politie in timp ce facea burnout-uri si cerculete in incercarea de a-si impresiona prietenii, dupa cate se pare.

In momentul aparitiei fortelor de ordine, proprietarul respectivului BMW 440i - pus in miscare de un motor de trei litri si 326 de cai sub capota, a decis sa apese, pana la fund, pedala de acceleratie si sa se faca nevazut. Oamenii legii nu s-au lasat insa impresionati de masina bavareza condusa de tanarul in varsta de numai 23 de ani, ci au pornit imediat in urmarirea acestuia pe strazile orasului Ludwigsburg.

Suficient de capabil pentru a rezolva problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de circa cinci secunde, vehiculul marcii din Munchen a reusit sa scape, intr-un final, de politie - in ciuda eforturilor echipajului de a-l prinde.

Potrivit presei din Germania, posesorul BMW-ului 440i cu motor de trei litri si 326 de cai - care a fost ulterior prins si arestat, a incalcat numeroase legi de circulatie in incercarea a scapa de agenti. Tanarul in varsta de 23 de ani a negat insa ca a trecut pe culoarea rosie a semaforului sau ca a condus masina bavareza printre pietoni - pe trotuar, pentru a evita traficul aglomerat, asa cum a fost acuzat.

Revenind la deznodamantul procesului, pe langa impunerea obligativitatii vanzarii vehiculului - cu mentiunea ca 7.000 de euro din suma obtinuta va fi platita statului, partea inculpata a fost lasata si fara permis - pe o durata totala de 12 luni.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 Octombrie 2021