Un Need for Speed clasic se intoarce cu grafica imbunatatita si rezolutie 4K. Uite cum arata

Un Need for Speed clasic se intoarce cu grafica imbunatatita si rezolutie 4K. Uite cum arata
  • Lansat in urma cu fix 10 ani
  • Versiunea Remastered debuteaza pe 6 noiembrie
  • Utilizatorii de PS4 Pro il vor putea juca la rezolutie 4K
Distribuie pe Facebook

Electronic Arts, celebra companie din spatele francizei Need for Speed, tocmai a anuntat intoarcerea unui clasic dar cu grafica demna de anul 2020.

La finalul anului 2010, deci in urma cu fix un deceniu, celebra franciza de jocuri Need for Speed primea o noua parte. Este vorba despre Hot Pursuit, al 16-lea titlu din serie.

Printre noutatile propuse se regasea si o retea sociala revolutionara la acea vreme, numita Need for Speed Autolog, care conecta direct jucatorii cu prietenii lor prin inregistrarea si compararea automata a performantelor fiecarei persoane.

Jocul a fost bine primit de critici si chiar a castigat premiul de "Cel mai bun joc de curse" din partea Game Critics Award.

In ultimele zile, conturile de socializare a francizei au fost luate cu asalt de numarul 510 iar fanii s-au intrebat motivul. Ei bine, acum l-au aflat: pe 5 octombrie, Electronic Arts a anuntat intoarcerea lui NFS Hot Pursuit in versiune Remastered.

Adica cu o grafica mult imbunatatita, demna de anul 2020. Jocul va fi disponibil pe PS4, PC, Xbox One si Nintendo Switch iar debutul oficial este programat pentru 6 noiembrie (PS4, PC si Xbox).

Rezolutia imaginii va diferi in functie de consola de pe care il joci. Cei care folosesc PS4, Xbox One sau Nintendo Switch vor trebui sa se multumeasca cu 1080p la 30fps iar utilizatorii PS4 Pro si Xbox One X vor putea alege dintre 1080p 60fps si 4K 30fps.

Si asta nu este tot. NFS Hot Pursuit Remastered vine cu toate DLC-urile jocului original dar si cu cateva noutati, cum ar fi un mod de fotografie imbunatit.

Potrivit dezvoltatorilor, jocul va costa 39.99 dolari pentru PS4, Xbox One si Nintendo Switch si 29.99 dolari pentru PC (Steam sau Origin).

Distribuie pe Facebook
mai multe