Un nou dealer Mazda in Bucuresti

Un nou dealer Mazda in Bucuresti
Incepand cu prima luna a lui 2012, un nou dealer se alatura retelei de parteneri Mazda in Romania. Mazda German Top Trading (GTT) este deschis in Bucuresti si asigura atat servicii de vanzare prin noul showroom, cat si operatiuni de service prin unitatea proprie. Numarul de dealeri Mazda la nivel national ajunge astfel la 12, acestia fiind prezenti pe piata prin 14 reprezentante.
Distribuie pe Facebook
"Am inceput noul an intr-o nota pozitiva prin extinderea numarului de parteneri Mazda. Odata cu noul dealership Mazda GTT numarul de puncte de vanzare din capitala ajunge la 4, acoperind toti polii comerciali ai Bucurestiului. Pe langa cunoscutele modele Mazda2, Mazda3, Mazda6 si CX-7, in showroom va fi prezent, odata cu lansarea europeana din primavara, si noul SUV CX-5 care integreaza tehnologiile SKYACTIV, aducand o adevarata revolutie in domeniu", a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda.

Reprezentanta Mazda GTT are o suprafata de 185 mp si este situata in Str. Turnu Magurele nr.270D, Sectorul 4 iar operatiunile de service se vor efectua in Bd. Theodor Pallady, nr. 42B, Sector 3. Mazda GTT pune la dispozitia potentialilor clienti o flota de teste compusa din Mazda3, Mazda6 si CX-7, iar din luna martie noul CX-5. Programarile pentru drive teste se pot face accesand linkul urmator.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 19 Ianuarie 2012