Un nou tip de carburant la pompele Rompetrol

Un nou tip de carburant la pompele Rompetrol
Gama de carburanti premium din portofoliul Rompetrol s-a imbogatit de la jumatatea lunii noiembrie cu sortimentele de benzina si motorina EfixS.
Distribuie pe Facebook
Benzina EfixS 98 si motorina EfixS 55 au rolul de a inlocui vechii carburantii din gama Alto. Motorina EfixS 55 ofera o combustie interna mult mai puternica, rezultatul fiind un proces de ardere mai eficient al carburantului. De asemenea, dieselurile alimentate cu acest carburant au un consum mai mic.
EFixS 98 este o benzina cu cifra octanica ridicata care ajuta propulsorul sa reactioneze rapid in conditii dificile: incarcatura mare, depasiri, urcarea pantelor.
"Prin EfixS ne adresam soferilor care isi doresc performanta maxima a motorului si, in acelasi timp, functionarea optima a acestuia. Pe langa caracteristicile inovative ale brandului Efix, produsele EfixS beneficiaza de calitatea carburantilor produsi in rafinaria Petromidia, exclusiv la standard Euro 5, in urma programului de modernizare finalizat recent", a declarat Titov Buzescu, director general al Rompetrol Downstream, divizia de retail a Rompetrol.
Distribuie pe Facebook
mai multe