Un Volkswagen Phaeton la banii astia? Chilipir, frate!

Un Volkswagen Phaeton la banii astia? Chilipir, frate!
  • Un Phaeton din 2003 a fost scos la vanzare cu doar 4.000 euro
  • Masina germana are 3 ani vechime si circa 286 mii km la bord
  • Clientul se va alege cu versiunea V6 de 3.2 litri si 281 CP
Distribuie pe Facebook

Pretul modelului Volkswagen Phaeton a continuat sa scada si in aceasta luna, insa la un exemplar scos la vanzare pentru numai 4.000 de euro... parca nu ne-am fi asteptat.

Chiar daca este unul dintre cele mai impresionante automobile din istoria marcii Volkswagen, vechiul Phaeton se vinde in ziua de astazi pe sume de nimic. O demonstreaza inclusiv urmatorul exemplar al limuzinei germane, pe care al sau proprietar spera sa obtina... doar 4.000 de euro.

In cazul in care am reusit sa iti starnim curiozitatea, atunci afla ca modelul in cauza a iesit de pe portile fabricii constructorului din Wolfsburg acum 13 ani si a parcurs pana in prezent undeva in jurul a 286.000 de kilometri.

Sub capota acestui Volkswagen Phaeton scos la vanzare in Olanda pentru doar 4.000 de euro se ascunde o motorizare aspirata cu sase cilindri in V si capacitate de 3.2 litri, ce livreaza puntii fata 281 de cai putere - arhisuficient pentru o viteza maxima de peste 240 kilometri pe ora.

VW Phaeton la 4.000 euroVW Phaeton la 4.000 euro

Referitor la lista cu dotari oferite, avem faruri cu xenon, scaune incalzite, dar si climatizare automata sau sistem de navigatie. Nu lipsesc insa din meniu, de asemenea, nici pilotul automat sau senzorii de parcare.

Din punct de vedere estetic, respectivul exemplar al limuzinei germane ne intampina alaturi de o caroserie finisata intr-un negru metalizat si decorata cu jante din aliaj in cinci spite duble. In schimb, interiorul se bucura de numeroase insertii de piele bej si ornamente din lemn masiv.

Ajunsi la final, nu ne mai ramane decat o singura precizare de facut. Nu, modelul in cauza nu a fost ars si nici rasturnat, posibilul motiv pentru care se vinde cu cand se vinde fiind faptul ca are inspectia tehnica expirata.

VW Phaeton la 4.000 euroVW Phaeton la 4.000 euro

VW Phaeton la 4.000 euro

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze VW Phaeton la 4.000 euro
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2016