Vechiul Golf R, asa cum probabil nu o sa-l mai vezi niciodata. Cum arata hot-hatch-ul german in cele mai nebune culori oferite de VW

  • Vechiul Golf R, asa cum probabil nu o sa-l mai vezi niciodata
  • Cum arata hot-hatch-ul german in cele mai nebune culori oferite de VW
Distribuie pe Facebook

Disponibil exclusiv peste Ocean, pe piata din SUA, programul Volkswagen Spektrum si-a intampinat clientii alaturi de 40 de nuante speciale, multe dintre acestea imprumutate de la legendele companiei din Wolfsburg.

Pentru a marca finalul productiei vechiului Golf R, nemtii de la VW au lansat peste Ocean, pe piata din SUA, un programat denumit Volkswagen Spektrum. Disponibila exclusiv pentru versiunea MY2019 a hot-hatch-ului cu motor de doi litri sub capota si tractiune integrala in standard, optiunea cu pricina consta in nu mai putin de 40 de nuante extrem de speciale, multe dintre acestea imprumutate de la legendele companiei din Wolfsburg - printre care si primul Golf GTI sau editia aniversara de 20 de ani Golf GTI 20th Anniversary Edition.

Volkswagen Golf R Spektrum Program

In ciuda unui pret de aproximativ 2.500 de dolari, culorile respective si-au gasit numerosi clienti, cea mai populara dintre toate fiind vopseaua metalizata Viper Green, cu un procentaj de 17%, preluata direct de la generatia cu numarul trei a iconicului Scirocco.

Cu respectiva nuanta ne intalnim si in fotografiile de mai jos, acesteia alaturandu-i-se culorile Ginster Yellow si Sarantos Turquoise. Pe care, probabil, nu le vom mai vedea prea curand pe un VW Golf R, ca parte dintr-un pachet oficial, oferit chiar de nemti, asa cum s-a intamplat in cazul programului denumit Volkswagen Spektrum, disponibil exclusiv peste Ocean, pe piata din SUA, pentru a marca finalul productiei vechiului Golf R, dupa cum precizma si anterior.

Volkswagen Golf R Spektrum Program

Volkswagen Golf R Spektrum Program

Volkswagen Golf R Spektrum Program

Volkswagen Golf R Spektrum Program

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Volkswagen Golf R Spektrum Program
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 10 August 2020