Verifica-ti lampile auto, schimba-le in pereche si ai sansa de a castiga premii prin tragere la sorti

Verifica-ti lampile auto, schimba-le in pereche si ai sansa de a castiga premii prin tragere la sorti
Odata cu sezonul rece si vremea din ce in ce mai imprevizibila, cu ploi abundente, ceata si ninsori, verificarea sistemului de iluminare al autoturismului devine o sarcina foarte importanta. Lampile auto se ard des din cauza gropilor sau intensitatea luminii lor scade din cauza vechimii, astfel ca trebuie verificate constant, mai ales pe timpul iernii.
Distribuie pe Facebook

Cand vine vorba de farurile masinilor, foarte multi soferi merg pe principiul ca atata vreme cat ele inca lumineaza, nu trebuie sa faca nimic in plus. Cu alte cuvinte, le inlocuiesc doar atunci cand s-au stricat sau s-au ars complet. Pana ca acest lucru sa se intample, conduc doar cu un far, ceea ce inseamna mai putina lumina pe drum si evident o reducere considerabila a vizibilitatii.

Carsten Setzer, Directorul Departamentul Business al Surselor de Lumina pentru Automobile la OSRAM explica de ce nu este suficient sa inlocuim doar becul ars: ”Un bec nu are aceeasi putere de a ilumina pe tot parcursul existentei sale. Este un caz general care se aplica indiferent de producatorul becurilor utilizate. Concret, acest lucru inseamna ca lampa genereaza mai putina lumina pe masura ce ii creste gradul de uzura, ceea ce duce la observarea mai tardiva a obstacolelor de pe drum pe timp de noapte. Daca este inlocuita doar o singura lampa, cea noua va fi mai luminoasa decat cealalta pe care nu am schimbat-o. Acest lucru poate duce la un dezechilibru, adica un potential risc pentru siguranta noastra. Avand ambele faruri noi, ne vom asigura o vizibilitate optima atat pentru noi, cat si pentru ceilalti participanti la trafic.”

Astfel, in perioada urmatoare ar trebui sa verifici in ce stare se afla lampile tale auto, dar si sa le schimbi in pereche – chiar daca doar unul dintre ele prezinta semne de uzura, cu siguranta si al doilea se va defecta in viitorul foarte apropiat.

Schimbandu-le in pereche salvezi timp, bani si un drum suplimentar la service.

In plus, acum beneficiezi si de reducere cu codul “osram5” si de posibilitatea de a castiga, prin tragere la sorti, genti Adidas sau seturi de lampi auto achizitionand orice produs Osram Automotive Romania de pe site-ul Aspad Shop: http://osram-partner.aspad.ro/

Distribuie pe Facebook
mai multe