Veste extraordinara pentru cei cu S2000. HONDA va produce piese noi pentru celebra sportiva

Veste extraordinara pentru cei cu S2000. HONDA va produce piese noi pentru celebra sportiva
  • Honda va produce piese noi pentru S2000
  • Fanii trebuie sa foloseasca un hashtag pana pe 30 aprilie
  • Catalogul va fi finalizat in iunie
Distribuie pe Facebook

Honda tocmai a anuntat ca va produce anumite piese noi pentru modelul S2000. Catalogul va debuta in luna iunie insa pana atunci solicita proprietarilor sa spuna de ce piese ar avea nevoie.

Tuturor pasionatilor ne plac masinile vechi, cu istorie, insa este foarte greu sa tii asa ceva pe drum. Una dintre marile probleme sunt piesele de schimb, mai ales daca vorbim despre o masina nu tocmai atat de comuna.

Honda S2000

Cativa constructori de automobile s-au gandit sa rezolve aceasta problema prin lansarea unor programe in cadrul carora sa produca piese noi pentru modelele consacrate. Spre exemplu, Nissan a anuntat in 2017 ca sunt disponibile piese de schimb noi, originale, pentru celebrele Skyline R32, R33 si R34.

Honda S2000

Mazda a facut acelasi lucru pentru prima generatie a decapotabilei MX-5, gigantul FCA are si el un program asemanator pentru legendara Lancia Delta HG Integrale iar Toyota a intrat si ea, anul trecut, in acest grup select. Alaturi de cei mentionati mai sus vin acum si japonezii de la Honda care vor sa tina modelul S2000 cat mai mult pe sosele.

Honda S2000

Brand-ul a infiintat un site unde, incepand cu luna iunie, proprietarii de S200 vor gasi diverse piese noi, OEM, pentru masina lor. Pana atunci, japonezii vor sa afle de la acestia de ce piese ar fi mai mare nevoie iar pentru asta ii incurajeaza sa posteze pe retelele de socializare Facebook si Twitter folosind hashtag-ul #S2000PartsCatalog. Totodata, Honda vrea sa afle si ce piese ar trebui sa ramana mai mult in productie, spre exemplu cele pe care nu le gasesti aftermarket.

Honda S2000

Cei care au un S2000 in garaj pot sa faca asta pana pe 30 aprilie 2020, urmand ca in luna mai Honda sa actualizeze site-ul de care vorbeam mai sus iar in iunie sa lanseze catalogul de piese. Livrarile vor incepe, in Japonia, in aceeasi luna.

Honda S2000

Honda S2000 este una dintre cele mai cunoscute modele japoneze. Versiunea de productie a fost lansata in 1999, cu ocazia aniversarii celor 50 de ani ai constructorului, iar ultimul exemplar a parasit linia de asamblare zece ani mai tarziu. S2000 este celebru pentru motorul VTEC de sub capota dar si pentru manevrabilitatea de care a dat dovada de-a lungul timpului.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Honda S2000
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2020