VIDEO: Cum arata o masina care a stat 10 ani abandonata in padure?

VIDEO: Cum arata o masina care a stat 10 ani abandonata in padure?
  • Cum arata o masina care a stat 10 ani abandonata in padure?
  • Urmatorul material video are raspunsul la aceasta intrebare
  • Filmul respectiv ne arata si cu aceasta a fost readusa la viata
Distribuie pe Facebook

Vreme de un deceniu, acest Eagle Talon nu a fost scos nici macar o singura data pe strazi. In schimb, a stat abandonat intr-o padure.

Recent, proprietarul automobilului american - construit pe platforma modelului Mitsubishi Eclipse, a luat decizia de a-i acorda o noua sansa la viata. A cerut ajutorul specialistilor, iar coupe-ul de culoare rosie arata acum ca nou.

Atat la nivel de exterior, cat si la interior. Procesul de transformare nu a fost insa deloc usor, acest Eagle Talon impartindu-se de-a lungul ultimelor zece ani intre bacterii, soareci, paianjeni si alte "chestii" pe care nu le vrei in masina ta.

Dupa cele doua zile de cosmetizare asidua, automobilul american urmeaza sa ajunga pe mainile unor mecanici cel putin la fel de priceputi precum echipa de detailing. Ulterior, coupe-ul de culoare rosie va lua calea Caraibelor.

Pana la noi informatii cu privire la acest Eagle Talon, poate ca ar trebui sa precizam si cateva detalii despre modelul in sine. Lansarea oficiala a avut loc la sfarsitul anilor '80, iar productia a durat aproximativ un deceniu, pana in 1998.

La baza automobilului american se afla - dupa cum precizam inclusiv anterior, chiar in randurile de mai sus, platforma vechiului Mitsubishi Eclipse, ceea ce inseamna ca a fost oferita atat o versiune cu tractiune fata, cat si o varianta 4x4.

Sub capota, clientii modelului Eagle Talon au avut de ales intre doua motorizari pe benzina, cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.8 sau 2.0 litri. Cel din urma propulsor a putut fi comandat si alaturi de o turbin pentru un plus de CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 18 Octombrie 2018