VIDEO: Cum decurge o cursa Uber si cat poti castiga ca sofer partener?

VIDEO: Cum decurge o cursa Uber si cat poti castiga ca sofer partener?
Ca sa vezi cat mai clar si limpede ce inseamna Uber, ti-am pregatit o experienta 360 alaturi de un partener. El iti spune exact ce inseamna sa conduci cu Uber, cat castigi si cat de usor este.
Distribuie pe Facebook

Uber, aplicația de mobil care conectează în timp real pasageri cu șoferi parteneri, reprezintă o sursă de venit pentru tot mai mulți oameni care aleg să își împartă mașina în timpul lor liber. Pe lângă București și Cluj, aplicația a ajuns de curând și la Timișoara și Brașov, unde mii de oameni folosesc deja serviciul pentru a se deplasa prin oraș.

Cum funcționează Uber? Cum poți să devii antreprenor cu propria mașină, după program? Cât câștigă un partener Uber? Cum sunt oamenii care merg cu Uber? Ce costuri presupune? Află răspunsul la toate aceste întrebări chiar de la un partener Uber, în timp ce îl însoțești într-o cursă.

Intră într-o cursă virtuală și află cum e să fii partener Uber de la un șofer cu experiență

Experienta Uber

Fără șef, fără birou
Fie că vrei să-ți susții familia sau vrei să strangi bani pentru un obiectiv personal, Uber îți oferă libertatea să conduci atunci când vrei și când poți. Înscrie-te aici pentru a începe să conduci.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 5 Decembrie 2016