VIDEO: Masina pe care James May ar conduce-o pentru tot restul vietii sale

VIDEO: Masina pe care James May ar conduce-o pentru tot restul vietii sale
  • James May ne spune numele masinii pe care ar conduce-o pentru tot restul vietii sale
  • Britanicul vorbeste inclusiv despre cel mai tare automobil testat in cursul anului trecut
  • Faimosul Captain Slow isi spune parerea despre noua Toyota Supra si motoarele diesel
Distribuie pe Facebook

De-a lungul timpului, jurnalistul britanic a detinut modele precum Alfa Romeo 164, Ferrari 458 Speciale sau chiar BMW i3, daca iti vine sa crezi.

Unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti auto si co-prezentator al emisiunii The Grand Tour, James May a stat de curand de vorba cu colegii de la Drivetribe in privinta mai multor subiecte strans legate de industria constructoare de masini.

La un moment dat, britanicul in varsta de 56 de ani - care a detinut de-a lungul timpului modele precum Alfa Romeo 164, Ferrari 458 Speciale sau BMW i3 - a fost invitat sa numeasca automobilul pe care l-ar conduce pentru tot restul vietii sale.

Raspunsul nu a intarziat sa apara, celebrul Captain Slow alegand fara sa clipeasca o masina: BMW 320i, pentru ca este eleganta, cu bun gust, suficient de puternica, relaxanta, confortabila, bine construita, dar si suficient de dotata, printre altele.

In interviul acordat colegilor de la Drivetribe, James May si-a mai exprimat parerea inclusiv despre generatia cu numarul cinci a legendarei Toyota Supra - lansata oficial chiar saptamana trecuta, la Detroit, dar si despre motorizarile diesel.

Totodata, jurnalistul britanic a mai dezvaluit si numele celei mai tari masini conduse in anul 2018 - Alpine A110, care l-a impresionat atat de mult pe co-prezentatorul emisiunii The Grand Tour incat acesta a comandat un exemplar.

Printre subiectele dezbatute de celebrul Captain Slow in urmatorul material video sunt si unele referitoare la colegii si show-ului auto regasit in grila Amazon.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 22 Ianuarie 2019