Volkswagen isi deschide un nou centru de prezentare in Franta

Volkswagen isi deschide un nou centru de prezentare in Franta
Volkswagen va deschide un nou centru de prezentare in Franta, pe bulevardul parizian Champs Elysees. Grupul german va face o concurenta acerba singurelor showroom-uri din faimoasa zona a Parisului, PSA Peugeot-Citroen si Renault, cu oferte foarte atragatoare.
Distribuie pe Facebook
Gratie profitului de top pe care l-a obtinut in Europa in 2011-2012, Volkswagen ofera clientilor francezi finantare la dobanzi incepand de la 1,9% pe an pentru un imprumut de 10.000 de euro. La Peugeot, acelasi credit costa aproximativ 11,6% pe an, iar la Renault 5,9%.
Producatorul auto german isi permite lansarea unei oferte atat de atractive, cata vreme la finele anului trecut a avut o lichiditate neta de 17 miliarde de euro, iar Peugeot a inregistrat o datorie neta de 3,35 miliarde de euro. Pana si Renault a raportat datorii la sfarsitul anului trecut, de 299 de milioane de euro.
Volkswagen s-a orientat catre piata franceza dupa ce cota sa de piata a crescut in prima jumatate a anului 2012 la 13,5%, de la 11,9% in 2011. Peugeot si Renault au pierdut 1,5% din piata, chiar daca francezii sunt in mod traditional fideli marcilor autohtone.

Volkswagen este lider de piata in Germania si se bucura de succes si in China, unde vanzarile au cunoscut in ultima perioada o crestere substantiala.

Distribuie pe Facebook
mai multe