Vrei o masina noua? BMW Romania iti ofera pana la 2.000 de euro pe masina ta diesel Euro 4 sau mai veche

Vrei o masina noua? BMW Romania iti ofera pana la 2.000 de euro pe masina ta diesel Euro 4 sau mai veche
  • BMW Romania extinde programul propriu Rabla si in Romania
  • Ofera bonusuri de pana la 2.000 de euro la achizitionarea unei masini noi
  • Romanii trebuie sa renunte la o masina diesel Euro 4 sau mai veche
Distribuie pe Facebook

BMW Romania iti ofera un bonus de pana la 2.000 de euro daca esti dispus sa renunti la masina ta cu motor diesel Euro 4 sau mai vechi in favoarea uneia noi, care emite cel mult 130 de grame CO/km.

In urma izbucnirii scandalului emisiilor care a afectat recent mai multi constructori de automobile germani, acestia au fost de acord cu mai multe masuri impuse de Guvern, pentru a evita interzicerea masinilor diesel in orase.

BMW 520d Luxury Line

Pe de-o parte, Mercedes, BMW, Opel si Volkswagen au convenit ca vor rechema in service aproximativ 5.3 milioane de automobile, iar pe de alta parte, fiecare producator a anuntat un program Rabla propriu.

BMW 520d Luxury Line

Brand-ul din Munchen a luat hotararea sa extinda acest program, inclusiv in Romania, unde a anuntat ca va oferi o reducere de pana la 2.000 de euro persoanelor care renunta la o masina cu motor diesel Euro 4 sau mai vechi, in favoarea uneia noi.

BMW 520d Luxury Line

Singura conditie este ca aceasta trebuie sa aiba propulsie plug-in hybrid sau sa beneficieze de un motor termic care emite cel mult 130 grame de dioxid de carbon pe kilometru. In plus, valoarea exacta a bonusului depinde de tipul de masina achizionata, dar si de conditia tehnica a masinii pe care o dai la schimb.

BMW 520d Luxury Line

Astfel, poti opta pentru un BMW i3 sau i3 Rex (cu autonomie extinsa), pentru un Seria 1, Seria 2 Coupe, Cabrio sau Active Tourer, Seria 3 Sedan, Touring sau Gran Turismo, Seria 4 Coupe si Cabrio, Seria 5 Sedan sau Touring, Seria 7, X1, X4, X5, sau pentru Mini-urile cu 3 usi, 5 usi sau Cabrio, sau versiunile Clubman si Countryman.

BMW 520d Luxury Line

Deasemenea, constructorul bavarez de automobile s-a alaturat japonezilor de la Nissan si furnizorului de electricitate E.On, in cadrul proiectului NEXT-E. Scopul final este dezvoltarea unei retele de statii de incarcare pentru masini electrice in Europa de Est. In Romania, o tara care duce lipsa de asa ceva, urmeaza sa fie amplasate 40 de statii de incarcare rapida (50 kW).

BMW 520d Luxury Line

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW 520d Luxury Line
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 1 Septembrie 2017