Zece masini de care americanii nu au parte si pe care si le doresc cu ardoare

Zece masini de care americanii nu au parte si pe care si le doresc cu ardoare
  • Multe dintre masinile care circula in Europa nu se vand si peste Ocean
  • Printre modelele pe care americanii si le-ar dori se numara si Golf GTI sau Megane RS
  • Cei din SUA nu ar refuza nici masini precum Audi RS3 sau Lotus Evora GTE
Distribuie pe Facebook

Multi aspira la visul american, la viata printre zgarie-nori si la agitatia din orasele mari de peste Ocean. Totodata, este bine de stiut ca si americanii viseaza la ceva ce europenii au, si anume, masinile.

Iata cele mai dorite zece modele care circula pe drumurile de pe Batranul Continent, si nu numai, si pe care americanii le doresc pentru ca le vad doar in revistele de specialitate si deloc pe propriile sosele.
1. Honda Civic Hatchback
Nu vorbim chiar despre o masina europeana, dar in mod sigur ne referim la o masina pe care o vedem destul de des pe drumurile din Europa. Americanii au un model de Civic, dar nu este chiar modelul pe care il doresc ei.
Versiunea europeana este mult mai moderna, fiind diferente vizibile intre cele doua variante. Chiar si americanii sunt de acord cu faptul ca cei de pe Batranul Continent se bucura de o Honda Civic mai aratoasa decat ce exista in showroom-urile lor.
2. Volkswagen Polo GTI
Ne este greu sa ne imaginam ca un american ar conduce un Volkswagen Polo, avand in vedere dimensiunea acestuia, dar chiar si asa Polo-ul GTI / R este o masina indragita de cei de peste Ocean.
Modelul are un motor de 1.8 litri, cu 192 de cai putere, iar acest lucru atrage in Statele Unite ale Americii. Totusi, lipsa lui Polo GTI din SUA ar fi chiar o strategie a lui Volkswagen, care nu vrea sa slabeasca influenta lui Golf in aceasta zona.
3. Audi A1
Motivele pentru care americanii vor aceasta masina in showroom-urile lor sunt asemanatoare cu cele in cazul lui Volkswagen Polo GTI. Modelul are suficiente resurse de putere pentru dimensiunea sa.
In plus, exista si optiunea S1, care are un motor de 2.0 si o putere de 231 de cai putere. O masina buna pentru Route 66.
4. Fiat Punto Evo
Italienii nu au un mare succes in Statele Unite ale Americii, dar specialistii sustin ca daca Fiat Punto Evo ar fi fost in lista de masini pe care Fiat le-a dus peste Ocean, lucrurile ar fi stat putin diferit.
Ca si masinile mentionate mai sus, Fiat Punto Evo este o masina mica si puternica. Cu un motor de 1.4 litri si pana la 180 CP, modelul este foarte apreciat de americani, care si-ar dori sa il gaseasca in curand in showroom-uri.
5. Peugeot RCZ
Nu exista o mare dragoste intre americani si francezi, dar pentru Peugeot RCZ cei de peste Ocean pot face o exceptie. Asta pentru ca le place micutul model coupe, care are un motor de 1.6 litri, care dezvolta aproximativ 270 de cai putere in versiunea de top R.
6. Volkswagen Scirocco
Nu doar Polo este un model pe care americanii l-ar imbratisa in cazul in care l-ar putea avea. Designul lui Scirocco ar prinde cu siguranta si peste Ocean, mai ales ca modele asemanatoare, precum Hyundai Veloster, se bucura de succes in State.
7. Renault Megane RS
Un alt model frantuzesc care ar prinde cu siguranta la americani ar fi Renault Megane RS. Asta poate si pentru ca are 275 de cai putere si ajunge la 100 de km/h in mai putin de sase secunde.
Nu este numai o masina de viteza, ci si una destul de incapatoare, atat pentru oras, cat si pentru drumuri mai lungi.
8. Holden Commodore
In mod sigur ar fi o masina pe placul americanilor datorita motorului V8 de 6.2 litri, care dezvolta peste 400 de cai putere, si al tractiunii spate. Nu este o masina neaparat scumpa, avand in vedere toate dotarile pe care le are.
9. Audi RS3
Revenim la masinile mici, de viteza, care sunt atat pe placul europenilor, cat si pe placul americanilor. Nu este foarte scump, are un motor de 2.5 litri si ajunge la 100 km/h in doar 4,3 secunde. Este normal avand in vedere ca are un motor de 367 de cai putere.
10. Lotus Evora GTE
Este o masina de curse pentru strada si nu se gaseste in Statele Unite ale Americii, acolo unde ilegale de masini au o adevarata traditie. Din pacate, Lotus a creat un numar limitat din acest model care, in mod sigur, nu va fi disponibil peste Ocean.
Poate din cauza legilor stricte cu privire la emisiile de carbon.
Distribuie pe Facebook
mai multe