5 modificari de tuning actuale pe care le putem face singuri acasa

5 modificari de tuning actuale pe care le putem face singuri acasa
  • Vrei sa iti tunezi masina?
  • Anumite modificari le poti face acasa
  • Uite cinci exemple diferite
Distribuie pe Facebook

Inlocuirea filtrului de aer din fabrica cu unul sport, schimbarea stopurilor originale cu unele pe LED sau montarea unor pedale sport. Sunt doar cateva dintre imbunatatirile pe care i le poti aduce propriei tale masini... chiar la tine acasa.

Inlocuirea jantelor originale cu unele mai agresive, montarea de noi spoilere si / sau optimizarea unitatii de control a motorului pentru un plus de performanta. Sunt doar cateva dintre imbunatatirile pe care fiecare pasionat de tuning se gandeste sa i le aduca propriului automobil.

Nu si singurele insa, anumite modificari putand fi facute... chiar acasa. Printre acestea se numara si urmatoarele:

1. Inlocuirea filtrului de aer din fabrica cu unul sport.

Cresterea performantelor nu se face nici in parcarea din fata blocului, nici in curtea din spatele casei, exceptand in cazul in care chiar si cu ce se mananca chip-tuningul si, pe deasupra, mai si detii ustensilele necesare pentru aceasta operatiune. Daca nu ai ajuns insa la un asemenea nivel, cel mai bine te limitezi la inlocuirea filtrului de aer din fabrica cu unul sport.

2. Schimbarea stopurilor originale cu unele pe LED.

O buna parte dintre automobilele vandute in ziua de astazi ofera inca din standard blocuri optice posterioare cu tehnologie LED, lucru care nu se intampla si in urma cu... zece ani, sa zicem. Vestea buna este ca industria tuningului nu a stat deloc degeaba in tot acest timp, ci a tot venit ba cu astfel de stopuri, ba cu pleoape, orice numai ca sa schimbe aspectul.

3. Montarea unor pedale sport.

Exista numeroase moduri in care interiorul unei masini poate fi imbunatatit, insa unele dintre acestea - precum imbracarea in piele a scaunelor si / sau panoului de bord, presupun mana de lucru specializata. Pentru amatori, montarea unor pedale sport nu ar trebui sa reprezinte deloc o sarcina grea, in timp ce efectul obtinut nu va fi deloc unu nesemnificativ.

4. Optimizarea finisajelor interioare.

Nu iti plac de niciun fel ornamentele din bord si usi cu care au venit modelul tau echipat din fabrica? Nu este niciun fel de problema. Acestea pot fi inlocuite la randul lor cu unele noi sau, daca nu esti multumit de cele gasite pe internet, poti apela la diverse folii - fie unele care imita fibra de carbon, fie altele colorate mai viu sau mai sobru, pentru imbracarea pieselor originale.

5. Accesorizarea portbagajului cu un eleron subtil.

Lipitul nu se opreste odata cu infolierea ornamentelor interioare, printr-o astfel de metoda putandu-se inclusiv monta un eleron la nivelul capotei portbagajului. Nu vorbim, evident, despre aripile care acompaniaza automobilele de curse in competitiile de specialitate, ci despre eleroanele subtile, asa cum a montat anterior BMW pe vechiul M3 E46.

Alte modificari auto care pot fi facute acasa includ - in functie de indemanarea fiecaruia, si vopsirea jantelor din aliaj, imbunatitarea / completarea sistemului audio cu componente noi, montarea unor spoilere mai agresive s.a.m.d.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte Stiri Tuning DATA PUBLICĂRII: 10 August 2018