Cu asemenea masini in jur vei uita complet de lumea reala. Unele au 900 CP, altele depasesc milionul

Cu asemenea masini in jur vei uita complet de lumea reala. Unele au 900 CP, altele depasesc milionul
  • Brabus modifica Mercedes-uri inca din 1977
  • Germanii au o divizie care se ocupa de diferite marci britanice
  • Exista si un departament pentru masini clasice
Distribuie pe Facebook

O discutie despre compania Mercedes poate fi considerata completa abia atunci cand in revista este trecuta si partea legata de subiectul... Brabus.

De mai bine de patru decenii, Brabus reprezinta principala sursa de tuning pentru clientii companiei Mercedes. Fondat in urma cu 41 de ani, in orasul german Bottrop, tunerul cunoscut in intreaga lume ofera spoilere restilizate, jante mai mari, dar si interioare complet regandite.

Cele mai interesante modificari se regasesc insa sub capota, acolo unde sunt oferite pachete cu pana la 900 CP. Suficient pentru ca automobilele de lux ale producatorului din Stuttgart, concurente ale modelelor de la Audi si BMW, sa iasa la vanatoare de Ferrari-uri si Lamborghini-uri.

Pe langa imbunatatirile care vizeaza Mercedes-urile de ultima generatie, tunerul din Bottrop dispune si de o divizie specializata in restaurarea modelelor clasice ale companiei germane. Un 300 SL Roadster in valoare de aproape 1.9 milioane de euro este vedeta respectivului departament.

Intr-un final, prin intermediul Startech, Brabus ofera diverse accesorii si pentru diverse automobile din gamele Aston Martin, Land Rover, Jaguar si chiar Maserati. Totodata, trebuie adusa in discutie si mana de specialisti care se ocupa cu... modificarea ambarcatiunilor cu motor.

Asadar, acestea fiind spuse, iata cum arata un tur in cadrul fabricii tunerului german din Bottrop. Cum arata locul in care Mercedes-urile vin si primesc 900 CP sau un plafon instelat, printre multe altele:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte Stiri Tuning DATA PUBLICĂRII: 17 Iulie 2018