Cum vrea o companie de tuning sa schimbe modul in care sunt astazi modificate masinile

  • O companie sud-coreeana vrea sa schimbe modul in care sunt astazi tunate masinile
  • Brenthon ofera noi sigle pentru grila frontala, capota portbagajului si interior
  • Accesoriile sunt disponibile exclusiv pentru anumite modele din gamele Kia / Hyundai
Distribuie pe Facebook

O companie de tuning de care nu a auzit nimeni pana acum vrea sa schimbe modul in care sunt modificate masinile in ziua de astazi.

De la banalele schimburi de jante si pana la instalarea unor noi motoare sub capota, exista numeroase modificari pe care atelierele de tuning din lumea intreaga aleg sa le ofere clientilor.

Nu acelasi lucru se poate spune insa si despre Brenthon, o compania sud-coreeana care ofera accesorii si, pana la urma urmei, servicii diametral opuse de cele ale unor nume precum ABT, Brabus ori G-Power.

Spre deosebire de "concurenta" - in sensul generos al cuvantului, asiaticii nu au in portofoliu nici spoilerele agresiv stilizate, nici incaltari noi si nici pe departe turbine sau compresoare mecanice.

Intr-o alta ordine de idei, singurul motiv pentru care vine ar apela la ofera companiei sud-coreene pe nume Brenthon este ca... s-a plictisit de moarte de marca si modelul automobilului personal.

Altfel spus, oferta asiaticilor se limiteaza la noi logo-uri pentru grila radiatorului si capota portbagajului, clientii care vor sa isi "schimbe" masina putand opta inclusiv pentru embleme interioare.

Cu principala conditie de a conduce un autoturism de origine sud-coreeana, compania Brenthon alegand sa-si comercializeze ineditele produse doar pentru anumite Hyundai si Kia, printre care si:

- i30 (2013), i40 (2012), Genesis Coupe (2015), Tucson (2016), Santa Fe sport (2017), Accent (2012), Veloster (2011);

- Soul (2014), Sportage (2011 si 2016), Optima (2011 si 2016), Cadenza (2014 si 2017), Niro (2017), Picanto (2017).

Brenthon

Brenthon

Brenthon

Brenthon

Brenthon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Brenthon
mai multe
Publicat în categoria: Alte Stiri Tuning DATA PUBLICĂRII: 19 Decembrie 2017