I Spy: Driftul prin ochii unui fotograf

I Spy: Driftul prin ochii unui fotograf
Se spune ca o fotografie face cat 1000 de cuvinte. Probabil. Insa pozele ar fi nimic fara cuvintele din spate, cuvinte care dau viata pozelor. Povestea a inceput acum 2 ani, la 4Tuning Days Romexpo. A fost prima oara cand l-am vazut pe Tengu conducand Silvia portocalie de care m-am indragostit pe loc. A fost momentul din care driftul a luat amploare la noi...
Distribuie pe Facebook

Cu timpul, baietii au inceput sa treaca de la cerculete, opturi si jaloane la schimb de mase, derapaje controlate si cel mai important, o alta mentalitate legata de ceea ce ar trebui sa faca masinile lor la un show. Odata cu vizita celor 3 participanti din KOE, publicul a inceput incet-incet sa prinda gustul driftului si sa aprecieze eforturile depuse de cei care practica acest sport.

Driftul prin ochii unui fotograf

Evolutiile deveneau din ce in ce mai bune, mai rafinate si mai complicate. Publicul deja prinsese gustul. Show-urile de la Cluj si Vitan de anul trecut au aratat ca si romanii stiu "de-a latu"l si ca avem un cuvant de spus in Campionatul European de Drift. La unison cu pilotii si publicul, si noi, fotografii, organizatorii si absolut toate persoanele implicate in aceste evenimente am invatat sa iubim driftul. Ca fotograf, fan, sustinator si iubitor al driftului, am incercat sa ii surprind esenta si sa o transpun in poze. 

Driftul prin ochii unui fotograf

Sper ca am reusit si sunt sigur ca pe viitor voi avea lucruri si mai frumoase de fotografiat, comentat si impartasit cu toata lumea. Cum vad eu, Alex Ivan, driftul ? In galeria foto, o mica parte din lucrarile mele. Enjoy!

Driftul prin ochii unui fotograf

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Driftul prin ochii unui fotograf
mai multe
Publicat în categoria: Alte Stiri Tuning DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2010