MSW Si Sparco Wheels in Romania

MSW Si Sparco Wheels in Romania
Va povesteam, nu de mult, de diferenta dintre jante si roti. Strict pe motive de date tehnice si sustinere bine argumentata am dat exemplu firma OZ si produsele sale. Dar dincolo de produsele oferite sub brandul OZ, mai gasim in oferta aceluiasi grup si alte variante.
Distribuie pe Facebook

O sa incep cu MSW, un brand "nascut" in 1985. Initialele vin de la Motor Sport Wheels. Productia actuala vine integral de la OZ, folosind aceleasi procedee tehnice si materiale de calitate, dar adaptate cerintelor unor bugete mai reduse. Colectia Avantgarde prezinta cateva modele care au devenit trendsetter inainte sa fie oferite pe piata, dupa simple prezentari de produs. Iar ulterior, odata ce au devenit disponibile, au avut si pretentii la pozitia de best-seller.

MSW Si Sparco Wheels in Romania

MSW Model 24 si 20 sunt, de exemplu, doua jante cu design foarte reusit, proaspat, dinamic, potrivit multor masini actuale, mai ales celor care doresc un plus de imagine sportiva si eleganta.

MSW Si Sparco Wheels in Romania

Un amanunt interesant gasim in gama Winter de la MSW. Jantele sunt lacuite in trei straturi, procedeu folosit special pentru tarile in care materialul anti-derapant este foarte coroziv. Ai ghicit, aici se inscrie cu mandrie si Romania. Nu mai spun ca rezistenta suplimentara oferite de aceste jante este binevenita, mai ales daca luam in calcul starea exemplara a drumurilor de la noi. Tocmai a trecut sezonul rece, iar daca o sa treceti cu jantele de iarna pe la echilibrat o sa intelegeti mai bine la ce ma refer.

MSW Si Sparco Wheels in Romania

Asa ca e de retinut. Daca vrei jante bune, rezistente si frumoase dar ai totusi un buget limitat, MSW are solutii pentru orice aplicatie.

MSW Si Sparco Wheels in Romania

Iar daca vrei ceva mai desoebit... Ce zici de Sparco? Nu ma refer la produsele obisnuite ale marelui producator de echipamente sportive auto. Ci de o linie de jante rezultata din colaborarea intre OZ si Sparco. Avem denumiri ca Rally, Drift si Pista, iar toate acestea reprezinta noile produse din gama Sparco Wheels. Un design orientat spre JDM, cu accente clare de motorsport, pentru fiecare in parte. Iar daca esti un cunoscator al domeniului, prea multe nu mai sunt de spus.

MSW Si Sparco Wheels in Romania

Aceste jante nu poarta un simplu nume sau un simplu aspect. Punctul de productie le garanteaza aceleasi tehnologii de ultima ora si materiale de cea mai buna calitate. Iar partea de aspect e factorul de atractie. Poate iti plac, poate nu. Dar daca ai nevoie de o janta cu design "japonez" si caracteristici de top, garantat o gasesti la Sparco Wheels. Vin si pe culori, dupa gusturi. Alb, negru mat, argintiu, chiar si bronz! Ca sa vezi ca ai de unde sa alegi.

MSW Si Sparco Wheels in Romania

Iar in incheiere nu ma abtin sa va aduc aminte ca jantele Sparco si MSW, ca si cele din gama OZ, vin cu garantie si asigurare in cazul defectelor de fabricatie. Dar mai mult de atat, vin cu certitudinea ca pot sa fie oricand cea mai buna alegere cand vine vorba de achizitia unui set de jante bune. Pentru toate gusturile, pentru orice aplicatie.

MSW Si Sparco Wheels in Romania

Mai multe informatii despre MSW si Sparco Wheels gasiti pe www.jantealuminiu.ro

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (53) Poze SPARCO by OZ
mai multe
Publicat în categoria: Alte Stiri Tuning DATA PUBLICĂRII: 16 Aprilie 2012