Nemtii au scos un documentar despre cum sunt construite masinile Alpina si nu trebuie sa stii neaparat limba engleza pentru a-l savura. Video

Nemtii au scos un documentar despre cum sunt construite masinile Alpina si nu trebuie sa stii neaparat limba engleza pentru a-l savura. Video
  • Nemtii au scos un documentar despre cum sunt construite masinile Alpina
  • Nu trebuie sa stii neaparat limba engleza pentru a-l savura
Distribuie pe Facebook

Lung de aproximativ 50 de minute, materialul realizat de jurnalistii publicatiei Welt ofera o privire detaliata asupra activitatii constructorului din regiunea bavareza Buchloe.

Ultimele zile ale anului curent marcheaza premiera unui nou super-documentar ce poarta semnatura jurnalistilor celebrei publicatii Welt, nemtii povestind, de aceasta data - prin intermediul unui material video de aproximativ 50 de minute, informatii si detalii extrem de interesante cu privire la trecutul, prezentul. Si, daca mai trebuia cumva precizat, viitorul companiei Alpina.

Fondat in 1965, binecunoscutul constructor de masini de lux din regiunea bavareza Buchloe ofera, la momentul de fata, o gama variata de SUV-uri si sedanuri sport, ce are la baza diferite produse de la BMW.

Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor se numara inclusiv un Alpina B7, reteta specifica impresionantului automobil cuprinzand inclusiv un motor V8 de 4.4 litri - cu doua turbine, si 608 CP. Asociat unei transmisii automate cu opt rapoarte, plus convertizor de cuplu, ce lucreaza impreuna cu un sistem de tractiune integrala pentru un maximum de performanta.

Astfel, cu pedala de acceleratie la podea, luxoasa masina promite sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de aproximativ 3.6 secunde, potrivit marcii bavareze din Buchloe.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte Stiri Tuning DATA PUBLICĂRII: 22 Decembrie 2021