Nemtii au scos un documentar despre cum sunt construite masinile Brabus si nu trebuie sa stii limba germana pentru a-l savura. VIDEO

Nemtii au scos un documentar despre cum sunt construite masinile Brabus si nu trebuie sa stii limba germana pentru a-l savura. VIDEO
  • Nemtii au scos un documentar despre cum sunt construite masinile Brabus
  • Nu trebuie sa stii sa vorbesti limba germana pentru a-l putea savura
Distribuie pe Facebook

Lung de aproape 50 de minute, materialul realizat de jurnalistii publicatiei Welt surprinde inclusiv activitatea specialistilor departamentului de restaurari.

Infiintata acum mai bine de patru decenii, in orasul german Bottrop, compania Brabus reprezinta cel mai probabil prima optiune pentru acele persoane care vor sa-si modifice Mercedes-urile din dotare. Deloc surprinzator daca tinem cont de calitatea, dar si varietatea produselor disponibile.

Mai precis, proprietarii masinilor nemtesti cu stea in "frunte" pot opta pentru noi jante din aliaj, simple cresteri de putere, plus diferite imbunatatiri aerodinamice si diferite accesprii interioare.

Pentru cei ce isi doresc ceva mai mult decat atat, in speranta de a conduce un Mercedes unic in lume si / sau extrem de performant, aceiasi germani au pregatit artileria grea. Motoare cu pana la 900 CP sub capota, interioare 100% custom, plus widebody kit-uri care sa desavarseasca opera Brabus.

Totodata, celebra companie nemteasca de tuning, infiintata in anul 1977 de Bodo Buschmann, ofera o larga gama de servicii - inclusiv vanzare, plus restaurare - si pentru amatorii de masini clasice.

Asadar, acestea fiind spuse, iata ce se intampla in atelierele Brabus, aproape pas cu pas, intr-un documentar de 50 de minute realizat de jurnalistii publicatiei Welt. Cum cresc germanii puterea motoarelor chiar si cu 50%, retapiteaza interioarele de lux si dubleaza doza de agresivitate a caroseriei, mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte Stiri Tuning DATA PUBLICĂRII: 16 Aprilie 2020