Nu mai lipseste decat masina pe care sa fie montat. Uite cu cat se vinde acest motor V10 din Formula 1

Nu mai lipseste decat masina pe care sa fie montat. Uite cu cat se vinde acest motor V10 din Formula 1
  • In Italia se vinde un motor V10 din Formula 1
  • Unitatea a fost dezvoltata pentru Footwork si Lotus
  • Nota de plata se ridica la suma de 10.000 euro
Distribuie pe Facebook

Fanii tuningului extrem o vor lua razna la auzul vestii ca un motor V10 dezvoltat de Honda pentru monoposturile de Formula 1 a fost scos de curand la vanzare.

Nu mai trage ca in zilele bune sau iti doresti, pur si simplu, un automobil mai puternic ca oricand? Stii ce? Nici nu mai conteaza! Nu ai nevoie de niciun motiv serios - sau nu, pentru a cumpara un motor dezvoltat pentru Formula 1.

Un astfel de propulsor se vinde chiar in acest moment in Italia, pentru suma de 10.000 de euro. Exemplarul respectiv vine cu o configuratie V10 si poarta semnatura specialistilor Mugen, tunerul de casa al companiei Honda.

Restul detaliilor cu privire la benzinarul in cauza lipsesc din anunt, insa se pare ca avem de-a face cu un motor din anii '90. Motor cunoscut sub numele de cod MF-351 si folosit mai intai de monoposturile Footwork, apoi Lotus.

Daca si acest propulsor scos de curand la vanzare in Italia, pentru suma de 10.000 de euro, a fost montat ori ba pe vreuna din masiniloe celor doua echipe, ramane un mister. Stim, in schimb, ca el ar trebui sa produca vreo 700 CP.

Si mai stim, de asemenea, ca un motor dezvoltat pentru Formula 1 ar face furori pe un automobil de strada. Noul Mercedes-AMG Project One este doar ultimul, nu si singurul model care poate fi trecut la categoria argument irefutabile.

Motor F1 de vanzare

Motor F1 de vanzare

Motor F1 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Motor F1 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte Stiri Tuning DATA PUBLICĂRII: 24 Octombrie 2017