Superformance - o noua divizie de tuning pentru masinile performante

Superformance - o noua divizie de tuning pentru masinile performante
SKN prezinta Superformance, o noua divizie dedicata exclusiv motorsportului. Daca vrei performanta si fiabilitate la un loc, acum exista o noua echipa de tuneri specializati in domeniu. Niciodata nu a fost mai usor sa-ti transformi masina de strada, intr-una de concurs!
Distribuie pe Facebook

Daca ai auzit de ei, ai auzit si de noi!

In sezonul competitional 2009, piloti cunoscuti si-au lasat masinile de curse pe mainile si aparatele nou-formatei echipe SUPERFORMANCE: Daniel Onoriu (campion national absolut la viteza in coasta, Mitsubishi EVO), Andrei Tentean (campion national la viteza in coasta, grupa H2, Dacia Logan), Tudorica Alexandru (pilot VTM, Dacia Logan), Bogdan Casian (pilot ACR, Subaru), Cristian Toganel (pilot CNR, Subaru), Andreea Necula (pilot VTM, Dacia Logan).


Daca masinile acestora au reusit sa impresioneze in participarile competitionale din Campionatul National de Raliu sau de Viteza in Coasta, acest lucru s-a datorat si setarilor realizate customizat pentru conditii de concurenta. "Multi oameni considera ca este firesc ca odata ce iau startul, masinile LOGAN spre exemplu sa functioneze perfect tot sezonul, chiar daca ele functioneaza in conditii extreme. Noi oferim si performanta si fiabilitate pentru masinile din grupa H2, oferind totodata solutii de buget pentru masinile de grupa N. Avem masini in campionatele interne la care, cu ajutorul unor specialisti de renume, am setat electronica inca de acum doi ani si care nu au manifestat absolut nicio problema, ba mai mult, s-a facut performanta de top cu ele. Este si exemplul lui Daniel Onoriu, campion national absolut de viteza in coasta cu Mitsubishi EVO 5, dar si al lui Andrei Tentean, campion national la grupa H2, cu o Dacie Logan" spune Sabin Bularda, reprezentantul SUPERFORMANCE.

Vrei sa-ti transformi masina de strada in masina de concurs?

Inca de la inceputul activitatii, in 2007, echipa tehnica SUPERFORMANCE a participat la mai multe training-uri cu specialisti in setari de calculatoare, incepand cu training-uri periodice oferite de inginerii SKN si continuand cu Motec, Hydra, EFI Logics, Hondata, EMS, GetData.
SUPERFORMANCE ofera o gama larga de pachete si servicii pentru un plus de performanta masinilor:
- instalarea si configurarea calculatoarelor stand-alone HONDATA si a programelor FLASHPRO pentru gama HONDA
- instalarea si configurarea calculatoarelor HYDRA EMS pentru gama Mitsubishi, Subaru, Toyota
- recalibrari ale calculatoarelor de transmisie ACD/SAYC sau RS STYLE pentru imbunatatirea comportamentului dinamic al modelelor Mitsubishi EVOLUTION 7, 8, 9
- re-softari si solutii de buget in cazul masinilor de strada care se pot prezenta la start in campionatele profesioniste de raliu sau viteza in coasta, pentru grupele N si A, functionale fara restrictor: Mitsubishi, Subaru, Ford Escort etc.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte Stiri Tuning DATA PUBLICĂRII: 17 Iunie 2010