Tuningul care a pus pe jar politia germana. Autoritatile au trimis trei echipaje dupa acest BMW X6

Tuningul care a pus pe jar politia germana. Autoritatile au trimis trei echipaje dupa acest BMW X6
  • Posesorul acestui X6 s-a trezit cu trei masini de politie pe urmele lui
  • Autoritatile au fost alarmate de soferul speriat al unui taximetru
  • La baza incidentului cu pricina a stat o folie similara unor pete de sange
Distribuie pe Facebook

Munca bavarezilor de la BMW nu l-a satisfacut pe deplin pe acest posesor de X6, asa ca omul nostru a inceput la un moment dat sa caute diverse solutii pentru 'imbunatatirea' retetei originale.

A renuntat rapid la ideea de a investi in noi spoilere si alte modificari majore, insa i-a suras gandul de a veni cu o folie peste albul caroseriei in cinci portiere.

Numai ca, spre deosebire alte persoane care au optat pentru un tratament similar, posesorul acestui BMW X6 s-a oprit in dreptul unor stickere... usor atipice.

Pe scurt, omul nostru s-a gandit ca o folie care aduce cu niste pete de sange ar fi perfecte pentru ca automobilul lui sa aterizeze de fiecare data in centrul atentiei.

Intamplarea face ca un taximetrist sa nu fi prins gluma, astfel ca in secunda urmatoare observarii masinii bavareze in trafic a sunat de urgenta la politie.

Alertate de apelul disperat primit, autoritatile au trimis nu mai putin de trei echipaje pentru a-l lua la intrebari pe soferul respectivului BMW X6.

Dupa ce au studiat atenti 'sangele' de pe caroseria automobilului in cauza si au vazut ca nu este vorba despre nicio crima, politistii au disparut de la fata locului.

Nu inainte insa de a declara pentru publicatia germana Bild ca posesorul masinii in cauza nu a incalcat nicio lege, iar "prostul gust nu reprezinta o infractiune."

BMW X6 cu folie

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte Stiri Tuning DATA PUBLICĂRII: 29 Septembrie 2017