Carlsson tuneaza noul E-Class

Carlsson tuneaza noul E-Class
La Tuning World Bodensee 2009, show ce se desfasoara ntre 30 aprilie - 3 mai, cei de la Carlsson vor prezenta un pachet de tuning pentru noua generatie a limuzinei Mercedes E-Class, germanii alaturndu-se astfel compatriotilor de la Brabus, Lorinser si Kicherer.
Distribuie pe Facebook

Pentru exterior, Carlsson ne propune un nou kit aerodinamic. In partea din fata avem un nou spoiler cu LED-uri si insertii de plasa, in timp ce in spate gasim un spoiler cu difuzor inclus, noi tips-uri si eleron pentru portbagaj. Lateralul masinii este dominat de fantele de aer pentru aripile fata si noile praguri. In plus, modelul german a primit o suspensie C-Tronic ce coboara garda la sol cu 42 mm si sta acum pe jante de 20 inci. Modificarile continua si la interior, acolo unde gasim covorase noi, insertii de aluminiu si piele Alcantara.


De asemenea, si motorizarile au suferit o serie de mbunatatiri. E250 CDI BlueEFFICIENCY va dezvolta cu 40 CP mai mult (pana la 244 CP), in timp ce puterea versiunii E350 CDI BlueEFFICIENCY a crescut pana la 277 CP (+ 46 CP). Pentru E500, Carlsson ofera o crestere de putere de 55 CP, motorul V8 dezvoltand acum 443 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 24 Aprilie 2009