Chevrolet Corvette C6 by Innotech

Chevrolet Corvette C6 by Innotech
Innotech este un tuner ceh ce ofera un program de tuning pentru modelul Chevrolet Corvette C6, ce include atat kit-uri de styling cat si kit-uri de performanta. Spre deosebire de un Corvette standard, Innotech Corvette C6 vine cu un design ce ne amintest
Distribuie pe Facebook
Innotech este un tuner ceh ce ofera un program de tuning pentru modelul Chevrolet Corvette C6, ce include atat kit-uri de styling cat si kit-uri de performanta.

Spre deosebire de un Corvette standard, Innotech Corvette C6 vine cu un design ce ne aminteste de masinile italiene. Tunerul ceh ofera pentru exteriorul modelului american un nou body kit sau un wide-body kit si noi jante (HRE sau Forgeline), in timp ce la interior gasim piele (italiana sau englezeasca) si scaune din fibra de carbon.

Din punct de vedere tehnic, Innotech ofera frane BAER sau Brembo, o noua suspensie si un nou sistem de evacuare. Tunerul ceh ofera si o serie de cresteri de putere, motoarele dezvoltand acum 500-560 CP in cazul versiunilor aspirate natural si 600-1000 CP in cazul versiunilor supercharged sau twin-turbocharged.

Tunerul ceh Innotech pregateste si o versiune Speedster si versiuni modificate ale modelelor Z06 si ZR1.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Chevrolet Corvette C6 by Innotech
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 22 Decembrie 2008