Cinci tiruri si trei masini au luat foc pe centura capitalei

Cinci tiruri si trei masini au luat foc pe centura capitalei
Distribuie pe Facebook
Un incendiu de proportii a avut loc azi-noapte pe centura Bucurestiului, in apropiere de localitatea Domnesti, dupa ce un camion incarcat cu odorizante de camera a luat foc. Flacarile s-au extins la alte patru tiruri aflate in parcare.
UPDATE 9.30 Potrivit purtatorului de cuvant al SMURD, Bogdan Oprita nu au existat victime in urma accidentului.
Pentru ca aluneca pe jos, soferul camionului incarcat cu odorizante a supraincalzit motorul, ceea ce a facut ca autovehiculul sa fie cuprins de flacari, informeaza postul de stiri Romania TV. Flacarile s-au extins la remorca, iar apoi la celelalte tiruri.
Soferul camionului, un cetatean de origine turca, a observat prea tarziu ceea ce se intampla. Barbatul a incercat sa stinga focul cu o patura, insa n-a reusit. Apoi, acesta a strigat dupa ajutor, dar nu l-a auzit nimeni.
"In remorca erau spray-uri. El, daca stia lucrul asta, nu trebuia sa intre in parcare", a declarat unul dintre soferii tirurilor avariate.

Focul s-a extins si la o cladire din apropiere. Pagubele incendiului sunt foarte mari avand in vedere ca autovehiculul incarcat cu odorizante a ars in proportie de 90%, cabinele celorlalte patru tiruri au fost grav avariate, iar trei masini din apropiere au luat foc.

Distribuie pe Facebook
mai multe