Falcon Electronics, la 4Tuning Days

Falcon Electronics, la 4Tuning Days
Falcon Electronics, liderul pietei romnesti in domeniul echipamentelor auto, va invita in perioada 10-12 aprilie 2009 la standul sau din cadrul 4TuningDays, pavilionul 15, Romexpo, Bucuresti. Aici veti beneficia de cele
Distribuie pe Facebook
Performanta in echipamente auto are un nume la 4Tuning Days 2009 Falcon Electronics

Falcon Electronics, liderul pietei romnesti in domeniul echipamentelor auto, va invita in perioada 10-12 aprilie 2009 la standul sau din cadrul 4TuningDays, pavilionul 15, Romexpo, Bucuresti. Aici veti beneficia de cele mai tentante oferte la sisteme de securitate, detectoare de radar si echipamente audio. in plus, la standul Falcon puteti intra in competitie pentru a cstiga un iKick, poate cel mai puternic iPod docking station de pe piata romneasca.

Anul acesta, ofertele Falcon Electronics sunt pe alese. Pentru siguranta masinii tale, poti opta pentru sisteme de securitate Ungo, oferite la un discount considerabil. Daca esti un mpatimit al sunetului de calitate, atunci Sony si Kicker pot face ritmul in masina ta, iar daca te tenteaza un detector de...amenzi, mergi la tinta cu Beltronics. Si asta nu e tot. Mai mult, personalul Falcon iti va oferi toate detaliile necesare despre cele mai noi produse destinate automobilului tau, lansate in Romnia, pe care le vei putea vedea expuse pe toata durata evenimentului.

Un motiv in plus de a vizita standul Falcon la 4Tuning Days este desfasurarea concursului iKick. Daca ai un iPod sau un iPhone la tine, opreste-te si testeaza iKick, sistemul audio pentru casa, de care te vei ndragosti iremediabil. Noi stim ca o sa iti placa, dar vrem sa auzim acest lucru chiar de la tine. iKick racneste bine cu 40 W putere in camera ta si e ideal pentru a da petreceri sau a asculta muzica in tihna.

Echipamentele audio vor fi sustinute si de prezentarea a doua masini demo modificate: eleganta Seat Altea, cu tema Sony multimedia, si salbaticul Fiat Stilo, care urla ca din gura de sarpe cu 2800 W putere, gratie tuningului audio semnat West Coast Custom.

4Tuning Days este cel mai mare eveniment de tuning, racing, car-audio si multimedia din Romnia. Anul trecut, evenimentul s-a bucurat de participarea a peste 40 000 de vizitatori.

Despre Falcon Electronics:
Falcon Electronics este liderul pietei romnesti in domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule.
Pentru automobilul dumneavoastra, Falcon Electronics va ofera produse performante, care apartin unor branduri renumite. Pentru o parte dintre acestea, compania este reprezentant legal in Romnia:

sisteme de securitate: Viper, Ungo si K9
echipamente de sonorizare: Sony Mobile Electronics, Directed Audio, Kicker, Cobalt Orion
detectoare de radar: Beltronics, Whistler, Cobra
sisteme de navigatie: Navon
echipamente multimedia auto (DVD player-e, monitoare LCD): Directed Video, Eclipse
car-kit-uri: Bury
walkie-talkie: Cobra
accesorii auto
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2009