Grupul Renault lanseaza programul de stagii Drive Your Future 2013 la targul Angajatori de Top

Grupul Renault lanseaza programul de stagii Drive Your Future 2013 la targul Angajatori de Top
Grupul Renault Romania este prezent si anul acesta la targul "Angajatori de Top", organizat in Bucuresti, in zilele 26 si 27 octombrie. La aceasta editie a targului compania lanseaza inscrierile la programul de internship "Drive Your Future 2013", adresate studentilor in anii terminali si masteranzilor din toata tara. In plus, ca in fiecare an, Grupul Renault anunta si posturile disponibile.
Distribuie pe Facebook

Programul de stagii "Drive Your Future" initiat de Grupul Renault Romania continua si in 2013 si va avea o durata de trei luni, intre aprilie si iunie. Studentii in anii terminali si masteranzii din cadrul facultatilor tehnice pot avea sansa de fi integrati in departamentele unora dintre entitatile Grupului: pe platforma industriala de la Mioveni (Uzina de Vehicule si Uzina Mecanica si Sasiuri), la Matrite Dacia, la centrul de inginerie Renault Technologie Roumanie din Bucuresti, la Centrul Tehnic de la Titu, la Renault Commercial Roumanie (filiala comerciala a Grupului) sau in cadrul Directiilor de Sisteme Informatice sau Servicii Logistice din Bucuresti. Cei interesati sa intre in lumea automobilului, de la inginerie, fabricatie, logistica si comercial, pot consulta oferta de teme propuse la standul Grupului, in cele doua zile dedicate targului, dar si pe site-urile companiei daciagroup.com si renault-technologie-roumanie.com Pentru a aplica sunt necesare completarea formularul de internship si un curriculum vitae. Candidaturile pot fi depuse in stand sau transmise la adresa DriveYourFuture@renault.com pana la data 30 noiembrie 2012. Selectia va fi facuta pe baza candidaturilor, dar si a unor interviuri cu responsabili de resurse umane ai Grupului si specialisti din zona temelor propuse.

Prin organizarea acestei noi campanii de stagii, Grupul vine in intampinarea studentilor si masteranzilor care vor sa faca primul pas in cariera si sa se familiarizeze cu o gama variata de activitati specifice industriei auto. Ei pot astfel beneficia de experienta relevanta in domeniul ales, indrumarea unui tutore din cadrul companiei pe toata perioada stagiului, posibilitatea realizarii lucrarii de licenta sau disertatie, dar si alte avantaje precum bursa lunara, transport zilnic, cazare, masa de pranz la sediul companiei.

In ultimii zece ani, 700 de studenti din toata tara au facut practica in cadrul Grupului Renault Romania.

Pe langa oferta educationala cuprinsa in programul de stagii "Drive Your Future 2013", Grupul este prezent la targul "Angajatori de top" cu posturi disponibile in domeniile fabricatie si inginerie, la Uzinele Dacia - Uzina Mecanica si Sasiuri, la Matrite Dacia sau la Renault Technologie Roumanie. Oferta poate fi consultata in stand.

Candidatii care doresc sa aplice pentru posturile disponibile trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

absolvent de studii superioare tehnice
experienta profesionala de minim 2 ani
cunostinte de limbi straine (franceza, engleza, germana sau rusa)
cunostinte utilizare PC-Microsoft Office
cunostinte utilizare program de proiectare Catia V5.
In plus, candidatii trebuie sa dea dovada de capacitate de lucru in echipa si in transvers, capacitate de comunicare si sa fie disponibili pentru a se muta in Bucuresti, Pitesti sau Mioveni
Despre Grupul Renault in Romania
Romania, cu cei peste 17.500 de angajati, este a doua tara a Grupului Renault in ceea ce priveste efectivele si singura, cu exceptia Frantei, care poseda toate competentele unui constructor auto. A face parte din Grupul Renault astazi, inseamna a beneficia de intreaga paleta de meserii existente in industria automobilului si de cinci locatii in care se desfasoara activitatea: Pitesti, Mioveni, Oarja, Bucuresti si Titu.
Grupul Renault reuneste Platforma Dacia de la Mioveni, Centrul Logistic RIR -ILN, Centrul de Inginerie Renault Technologie Roumanie (care include Centrul Tehnic de la Titu si Centrul de design Renault Design Central Europe), Directia Comerciala Renault Commercial Roumanie, Matrite Dacia Pitesti si RCI.
Distribuie pe Facebook
mai multe