Lectii de restaurare: Lancia Aprilia '37

In afara de teancuri interminabile de facturi si nopti tarzii petrecute in atelier, restaurarea unei bijuterii pe patru roti mai are nevoie de un ingredient esential: curaj. Conrad Stevenson si-a facut un renume in acest domeniu - e drept, Afla Romeo e specializarea sa, insa nu s-a dat in laturi nici de la Aprilia din '37.
Distribuie pe Facebook

Forma deloc conventionala si aerul vintage ii tradeaza varsta prebelica. Va trece, insa, testul timpului? Conrad nu si-a pus aceasta intrebare, ci a trecut direct la treaba.

Lectii de restaurare: Lancia Aprilia '37In afara de partea de interior, Conrad s-a concentrat si pe partea tehnica. Pentru ca in cazul motorului V4 rata de compresie era de doar 5:5:1, el a mai adaugat cativa ponei-putere prin montarea unui set nou de biele si pistoane.

Lectii de restaurare: Lancia Aprilia '37


Elementul clasic definitoriu al masinilor din acele timpuri - motorul cu camasi, a fost si el readus la viata, spre deliciul celor pasionati de imbinarea vechi-nou. In plus, Conrad a inlocuit si sabotii si tamburii de la frana, supranumita tot un "clasic in viata".

Lectii de restaurare: Lancia Aprilia '37

La exterior, dupa ce s-a eliminat din ecuatie orice urma de rugina, masina a primit o vopsea nou-nouta. Rezultatul? O veterana cu o stralucire de .. 2010!

Lectii de restaurare: Lancia Aprilia '37
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Lectii de restaurare: Lancia Aprilia `37
mai multe